ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un pedofil transsexual (biologic bărbat, dar care se crede femeie) din Marea Britanie, în vârstă de 60 de ani, a fost condamnat miercuri la 20 de luni închisoare din cauză că a întreținut raporturi sexuale cu un câine pe care l-a drogat cu cocaină. Presa a relatat cu lux de amănunte cazul acestuia, deoarece el nu a ajuns la o închisoare de femei, ci la una pentru bărbați, fiindcă din punct de vedere legal el este bărbat. Ceea ce redeschide disputa despre „drepturile” persoanelor LGBT, care cer să fie tratate în funcție de ceea ce își imaginează că sunt, iar nu în funcție de sexul biologic, dorindu-și notamente acces în spații și competiții destinate sexului opus.  

Perversul John Goodier, în vârstă de 60 de ani, având la activ o serie de infracțiuni anterioare, a fost condamnat de o instanță britanică la 20 de luni închisoare pentru perversiuni sexuale și a ajuns la o pușcărie de bărbați, deși el se consideră femeie și vrea să i se spună Claire. În ciuda imaginii sale despre sine, Goodier a fost repartizat la o închisoare adecvată sexului său biologic, nu celui imaginar, deoarece, din punct de vedere legal, el este în continuare bărbat, potrivit The Daily Mail

Goodier, în vârstă de 60 de ani, s-a autodeclarat femeie de cel puțin doi ani și a fost numit Claire și „ea” în timpul procesului de la Chester Crown Court.

Dar DailyMail a aflat că acuzatul - condamnat de două ori pentru posesie de imagini indecente cu copii în 2006 și 2009 - a fost trimis la HMP Altcourse din Liverpool, o închisoare privată pentru bărbați de categoria B și o instituție pentru tineri infractori situată în Liverpool.

„Deținuții merg la orice închisoare care corespunde sexului lor recunoscut legal. Acest acuzat se află într-o închisoare de bărbați, HMP Altcourse”, a declarat o sursă pentru DailyMail.  

Legea privind recunoașterea Genului din 2004 le permite britanicilor să-și schimbe sexul oficial și să obțină un certificat de recunoaștere a genului care să ateste acest lucru - care este valabil și în închisori, ține să ne amintească The Daily Mail. De unde rezultă că Goodier n-a apucat în cei doi ani de când se autoidentifică drept femeie să facă uz de această nouă lege sau a fost nehotărât în tot acest răstimp. Dar acum, că a ajuns la închisoare, problema genului său a devenit deodată foarte importantă - cel puțin pentru o parte din mass-media.