ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cody Flint are 34 de ani. Până de curând, a lucrat ca pilot agricol, având cincisprezece ani de experiență de zbor. La fel ca mulți alți oameni, Cody a făcut anul trecut vaccinul Pfizer. Apoi, a așteptat 48 de ore și s-a urcat din nou în avion, însă totul a luat-o razna. Avea o durere cumplită de cap, „de parcă i-ar fi explodat o bombă în cap”. A început să i se îngusteze câmpul vizual, nu-și putea mișca bine mâinile și picioarele și chiar și-a pierdut conștiența. Este un miracol că a reușit să aducă avionul la sol fără probleme, iar Cody nu este sigur cum a reușit să facă asta, pentru că nu-și amintește cum a aterizat. 
 
A mers la un medic care l-a diagnosticat cu vertij. Cody spune că suferă, de asemenea, de presiune intracraniană severă și că are leziuni la nivelul urechii interne și acumulări de lichid în craniu. Despre zbor nu mai poate fi vorba. De-abia dacă mai poate conduce o mașină. Nu a mai avut niciodată probleme de acest gen până acum. Ba chiar a făcut un control medical cu doar 10 zile înainte de vaccinare, pe care l-a trecut cu brio. Dar acum, dacă nu cumva starea lui de sănătate se îmbunătățește semnificativ, cariera de pilot a lui Cody s-a terminat. 
 
Invitat în emisiunea Stew Peters Show, acesta își descrie experiența cu vaccinul Pfizer, manifestându-și totodată regretul că s-a vaccinat din proprie inițiativă, ca să-i protejeze pe cei din jur. Uitându-se în urmă, consideră că a fost extrem de naiv. VIDEO: