ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Podul Key Bridge din Baltimore, Maryland, cu o lungime de 2,57 km, s-a prăbușit marți după ce un cargobot a intrat în coliziune cu acesta, relatează presa americană, conform Știripesurse.
 
IMAGINI SPECTACULOASE
 
Podul a fost închis circulației în urma unui "incident", a anunțat Autoritatea de transport din Maryland pe contul său de X, a relatat postul american ABC, potrivit news.ro.

Potrivit primelor informații, vasul a lovit unul dintre pilonii podului Francis Scott Key, care are o înălțime de peste 350 de metri, provocând prăbușirea acestuia.

Accidentul a fost confirmat de Matthew West, subofițer al Pazei de Coastă din Baltimore, pentru New York Times. El nu a precizat tipul de navă și nici momentul în care aceasta a lovit podul. Amploarea pagubelor nu a fost imediat clară.

Imaginile cu podul prăbușit sunt spectaculoase. În mai multe videoclipuri postate pe rețelele sociale se poate observa că o parte considerabilă din impresionanta structură metalică, inaugurată în 1977, s-a prăbușit în râul Patapsco.