ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul unei comune constănțene a murit duminică, după ce ar fi intrat cu mașina într-un copac, accidentul având loc la intrarea în stațiunea Neptun, scrie Mediafax, citat de Știripesurse.

Victima este Gheorghe Moldovan, avea 67 de ani și era primarul comunei Albești. El era primar din 2008, fiind membru al Partidului Național Liberal.

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a anunțat că accidentul a avut loc pe DN 39, în zona podului Neptun.
 
Polițiștii au constatat că bărbatul conducea un autoturism din direcția Mangalia către Constanța, iar la un moment dat mașina a ieșit de pe drum și a intrat într-un copac. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a murit.
 
Libertatea informeaz că mașina a ieșit de pe carosabilul uscat.
 

VIDEO:
 
 
Viceprimarul comunei Albești, Vlad Cristian, a declarat că mașina condusă de primar, un Porsche Cayenne, se afla în mers când, din cuza vântului puternic, o creangă imensă s-ar fi rupt dintr-un copac și ar fi lovit mașina pe care primarul o conducea, acesta pierzând controlul volanului, intrând în liziera de pe marginea drumului, susține Ziarul Amprenta. Informația nu este confirmată și de Poliție care continuă cercetările.