ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cercetătorii japonezi investighează mecanismele prin care vaccinurile experimentale Covid-19 ar putea provoca decese și reacții adverse grave, scrie Info Wars.

Într-un raport din Japonia, profesorul Masataka Nagao, de la Facultatea de Medicină a Universității Hiroshima, a evidențiat faptul că trupurile persoanelor vaccinate pe care le-a autopsiat erau anormal de calde, cu temperaturi corporale de peste 40ºC.


"Prima preocupare a fost că temperaturile corporale ale cadavrelor erau foarte ridicate atunci când poliția a efectuat autopsia", a observat Nagao. "Temperaturile corpului erau neobișnuit de ridicate, cum ar fi 33 sau 34 de grade Celsius (91-93ºF)".
 

 
(Dr. Masataka Nagao)

În cazul altor cadavre, Nagao spune că "temperaturile erau foarte ridicate în momentul morții. Temperaturile corpului lor erau peste temperatura normală, mai degrabă peste 40 de grade celsius (104ºF)".

Reprezentând grafic datele, echipa de cercetare a lui Nagao a constatat că au existat schimbări semnificative în componența genetică a sistemului imunitar al pacienților autopsiați vaccinați.

Cercetările l-au determinat pe Nagao să concluzioneze că vaccinul provoacă anomalii ale sistemului imunitar care declanșează inflamații în tot corpul, ceea ce este probabil cauza temperaturilor corporale ridicate în momentul autopsiei.

"Doar pe baza datelor și a circumstanțelor, nu este posibil să se concluzioneze că vaccinul a fost cauza deceselor", a declarat profesorul Nagao, adăugând: "Cu toate acestea, este imposibil să se spună că vaccinul nu a fost cauza. Putem spune doar că este îndoielnic, dar credem că vaccinarea a fost suficient de legată de anomaliile imunitare".

Într-un alt raport, expertul în dermatologie, profesorul Shigetoshi Sano, de la Școala de Medicină a Universității Kochi, a discutat despre descoperirea de proteine cu țepi la locul leziunilor cutanate și alte probleme ale pielii la pacienții care au fost vaccinați.

"Proteina spike derivată din vaccin a fost găsită în piele", a explicat Sano, evidențiind o diapozitivă care prezenta o regiune de un verde strălucitor pe o leziune făcută vizibilă cu ajutorul unui colorant special.

"Proteinele Spike suprimă local sistemul imunitar", a declarat Sano reporterilor. "Ca urmare, proteinele spike facilitează în reactivarea herpesvirusului".

Procesul de degradare a proteinelor spike în sistemul imunitar provoacă inflamații în tot corpul care duc, de asemenea, la formarea de cheaguri de sânge, a concluzionat Sano.

"Funcția proteinelor spike de a produce reacții adverse este formarea de cheaguri de sânge", a explicat Sano. "Și chiar mai rău, proteinele spike pot, de asemenea, să inducă local inflamații".
 

Fiind de acord că un sistem imunitar suprimat face ca cineva să fie mai vulnerabil la infecții, Sano a continuat: "Nu știu dacă ar trebui să spun acest lucru, dar s-a constatat că persoanele vaccinate sunt mai predispuse să contracteze coronavirusul decât persoanele nevaccinate".

"Uneori, lucruri care nu sunt bune sunt introduse în corpul uman. Vaccinarea poate face ca sistemul nostru imunitar general să nu reușească să lupte împotriva acestor lucruri rele", a avertizat el.
 
Investigațiile medicilor vin în contextul în care profesorul emerit al Universității Kyoto, Dr. Masanori Fukushima, a criticat Ministerul japonez al Sănătății pentru că a refuzat să oprească programul de vaccinare cu Covid, citând date care arată o serie de reacții adverse și decese cauzate de acest vaccin.

"Oamenii fac deja cercetări în toată lumea", a declarat Fukushima miniștrilor sănătății în timpul unei conferințe la începutul acestei luni. "Prestigiul Japoniei este în joc. Ați vaccinat atât de mulți oameni. Și totuși, doar 10% dintre membrii Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, care sunt membri de frunte ai campaniei de vaccinare, au fost vaccinați. Este asta o glumă nenorocită?"
 
VIDEO: