Cedry2k trebuia să lanseze noul său album în clubul Colectiv pe 31 octombrie şi 1 noiembrie. Rapperul nu a mai apucat să facă acest lucru din cauza tragediei ce s-a produs vineri, 30 octombrie, tragedie ce a răpit viaţa a 30 de persoane şi a rănit alte 146 de persoane.

Artistul a postat sâmbătă un mesaj pe pagina personală de Facebook, în care se arată şocat de tot ce s-a întâmplat

"SUNT ȘOCAT! Nu-mi vine, efectiv, să cred că a fost posibilă o asemenea tragedie, de aceea reacționez așa de târziu. Evident că nu am mai putea vorbi despre concertul de lansare, nici dacă ar fi fizic posibilă realizarea sa. În astfel de momente e bine să supra-conștientizăm că importanța Creației Lui Dumnezeu e incomparabil mai mare decât cea a artei, a creației omului. Să ne rugăm pentru cei decedați, pentru cei răniți, cât și pentru cei responsabili... Doamne, ajută!", a scris artistul pe Facebook.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews