ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cedry2k trebuia să lanseze noul său album în clubul Colectiv pe 31 octombrie şi 1 noiembrie. Rapperul nu a mai apucat să facă acest lucru din cauza tragediei ce s-a produs vineri, 30 octombrie, tragedie ce a răpit viaţa a 30 de persoane şi a rănit alte 146 de persoane.

Artistul a postat sâmbătă un mesaj pe pagina personală de Facebook, în care se arată şocat de tot ce s-a întâmplat

"SUNT ȘOCAT! Nu-mi vine, efectiv, să cred că a fost posibilă o asemenea tragedie, de aceea reacționez așa de târziu. Evident că nu am mai putea vorbi despre concertul de lansare, nici dacă ar fi fizic posibilă realizarea sa. În astfel de momente e bine să supra-conștientizăm că importanța Creației Lui Dumnezeu e incomparabil mai mare decât cea a artei, a creației omului. Să ne rugăm pentru cei decedați, pentru cei răniți, cât și pentru cei responsabili... Doamne, ajută!", a scris artistul pe Facebook.