ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Renumitul stilist din Oradea, Cornel Mailat, a fost descoperit decedat în propria locuință. Avea 44 de ani. Era hairstylistul high life-ului din Oradea. Toată lumea îl descria ca un om cu un suflet extrem de generos. Avea o experiență de peste 25 ani ca hairstylist, relatează Bihor Just.

Cornel Mailat a devenit un stilist de top în domeniul beauty. Liniile lui fluide de tunsoare și capacitatea de a da formă și mișcare părului sunt erau foarte apreciate de doamnele din Oradea și nu numai, erau semnătura lui personală. Pasiunea și încrederea cu care lucra se transmitea și clientele lui care se simtea după o vizită la salonul lui încrezătoare, speciale și unice.

Cumplita veste a fost dată de una dintre frumoasele doamne care îi treceau pragul. „Acum trebuia sa fiu la tine in scaun, sa ma rasfeti si sa îmi spui din nou și din nou, cât sunt de norocoasa sa am o famile atât de frumoasa.Nu pot sa opresc șuvoiul asta de lacrimi. Ai lăsat un gol imens, cât sufletul tau, tu, om drag, care ai adus atâtea zambete!Drum lin spre cer, Cornel! Sper ca ai găsit lumina, ca prea a fost umbra in viata ta”, a scris aceasta.