ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Angus Dalgleish, un renumit oncolog care profesează în Marea Britanie, a scris recent o scrisoare deschisă către redactorul-șef al revistei medicale The BM- British Medical Journal, îndemnând revista să „facă din consimțământul informat valabil pentru vaccinarea COVID un subiect prioritar", deoarece cancerele și alte boli progresează rapid în rândul persoanelor care au făcut rapelul. Scrisoarea sa a fost preluată de thegatewaypundit. 

Angus George Dalgleish, în vârstă de 72 de ani, este profesor de oncologie la St George's, Universitatea din Londra, cunoscut mai ales pentru contribuțiile sale la cercetarea în domeniul HIV/SIDA și este unul dintre cei mai căutați medici din Londra.

Un oncolog medical este pregătit să trateze diferite tipuri de cancer folosind chimioterapia și alte medicamente, cum ar fi imunoterapia și terapia țintită.

Naked Emperor Substack a precizat că Dr. Dalgleish este co-dezvăluitorul receptorului CD4 ca principal receptor celular pentru HIV. Angus este, de asemenea, un cercetător în domeniul vaccinurilor și a fondat o companie biotehnologică care dezvoltă vaccinuri împotriva cancerului.

După cum relatează RAIR Foundation, „Specialistul în cancer de peste 30 de ani scrie că legătura dintre vaccinul Covid și „cheagurile de sânge, miocardita, atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale este acum bine acceptată, la fel ca și legătura cu mielita și neuropatia".

Dr. Dalgleish a trimis o scrisoare urgentă lui Kamran Abbasi, redactorul-șef al British Medical Journal (BMJ).

Citiți scrisoarea Dr. Dalgleish mai jos:


Dragă Kamran Abbasi,

Covidul nu mai are nevoie de un program de vaccinare, având în vedere că vârsta medie de deces din cauza Covidului în Marea Britanie este de 82 de ani, iar din toate celelalte cauze este de 81 de ani și este în scădere.

Legătura cu cheagurile, miocardita, atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale este acum bine acceptată, la fel ca și legătura cu mielita și neuropatia. (Am prezis aceste efecte secundare în articolul nostru din iunie 2020 din QRBD, Sorensen et al. 2020, deoarece analiza blast a dezvăluit 79% de omologii cu epitopi umani, în special PF4 și mielina).

Cu toate acestea, există acum un alt motiv pentru a opri toate programele de vaccinare. În calitate de oncolog practicant, văd oameni cu o boală stabilă care progresează rapid după ce sunt obligați să facă un rapel, de obicei pentru a putea călători.

Chiar și în cadrul contactelor mele personale, observ boli pe bază de celule B după rapeluri. Aceștia descriu că se simt foarte rău la câteva zile sau săptămâni după rapel - unul dintre ei a dezvoltat leucemie, doi colegi de serviciu au dezvoltat limfom Non-Hodgkin, iar un vechi prieten  s-a simțit ca și cum ar fi avut o stare persistentă de Covid de când a primit rapelul și care, după ce a avut dureri osoase severe, a fost diagnosticat cu metastaze multiple de la o boală rară a celulelor B.

Am suficientă experiență pentru a ști că acestea nu sunt anecdote întâmplătoare, așa cum sugerează mulți, mai ales că același model se observă în Germania, Australia și SUA.

Rapoartele privind suprimarea imunității înnăscute după ARNm timp de câteva săptămâni s-ar potrivi, deoarece toți acești pacienți de până acum au melanom sau cancere pe bază de celule B, care sunt foarte sensibile la controlul imunitar - și asta înainte de rapoartele privind suprimarea genelor supresoare prin ARNm în experimentele de laborator.

Acest lucru trebuie să fie  dezbătut imediat.


Potrivit unui studiu recent publicat pe site-ul Harvard, există o creștere dramatică a numărului de cazuri de cancer la persoanele sub 50 de ani.

„Un studiu realizat de cercetătorii de la Brigham and Women's Hospital relevă faptul că incidența cancerelor cu debut precoce - inclusiv cancerul de sân, de colon, de esofag, de rinichi, de ficat și de pancreas - a crescut dramatic în întreaga lume."

CNN a raportat:

„O nouă analiză a înregistrărilor din registrele de cancer din 44 de țări a constatat că incidența cancerelor cu debut precoce este în creștere rapidă în cazul cancerului colorectal și al altor 13 tipuri de cancer, multe dintre acestea afectând sistemul digestiv, iar această creștere are loc în multe națiuni cu venituri medii și ridicate.”

Autorii studiului spun că această creștere la adulții mai tineri se datorează în parte testelor mai sensibile pentru anumite tipuri de cancer, cum ar fi cancerul tiroidian. Dar testele nu explică în totalitate această tendință, spune coautorul Shuji Ogino, profesor de patologie la Harvard T.H. Chan School of Public Health.

Ogino spune că vârful se datorează unei tocănițe nesănătoase de factori de risc care probabil lucrează împreună, unii care sunt cunoscuți și alții care trebuie cercetați.