ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicația NATIONAL FILE a demonstrat, cu documente( aici și aici), că Universitatea din Pennsylvania, care găzduiește și finanțează Centrul Penn Biden pentru Diplomație și Angajament Global , profită direct din vânzarea vaccinurilor Pfizer-BioNTech și Moderna.

Practic, universitatea primește mai mulți bani dacă se vând mai multe vaccinuri. Universitatea din Pennsylvania primește, de asemenea, așa-zise  "plăți de etapă" atunci când FDA aprobă un vaccin Pfizer-BioNTech.  

De altfel, BioNTech plătește direct Consiliul de Administrație al Universității din Pennsylvania, iar universitatea este protejată de răspunderea civilă dacă oamenii încearcă să dea în judecată pentru "vătămări corporale" sau "deces" cauzate de vaccinurile produse de BioNTech.

BioNTech a semnat un acord de licență în 2018 cu Universitatea din Pennsylvania, care finanțează direct Centrul Penn Biden pentru diplomație și angajament global. 

Chiar dacă Coronavirusul nu izbucnise încă atunci când a fost încheiat acordul din 2018, acesta a asigurat plăți masive pentru Universitatea din Pennsylvania dacă tehnologia sa ajungea să fie folosită în noile vaccinuri pe bază de ARNm. 

Ei bine, tehnologia UPenn a sfârșit prin a fi folosită în vaccinul pe bază de ARNm împotriva Coronavirusului produs de Pfizer și BioNTech, iar acordul a dus la venituri masive pentru universitate. Joe Biden, care lucra la Universitatea din Pennsylvania când s-a încheiat afacerea, a primit peste 900.000 de dolari de la Universitatea din Pennsylvania în cei doi ani înainte de a candida la alegerile prezidențiale din acest an.

Universitatea din Pennsylvania găzduiește, de asemenea, site-ul pro-vaccin FactCheck.org, care pretinde că este "imparțial", dar afirmă următoarele pe site-ul său web:
 
"FactCheck.org este un proiect al Annenberg Public Policy Center al Universității din Pennsylvania. APPC a fost înființat de editorul și filantropul Walter Annenberg pentru a crea o comunitate de cercetători în cadrul Universității din Pennsylvania care să abordeze probleme de politică publică la nivel local, statal și federal."

Annenberg Public Policy Center, care deține FactCheck.org, are sediul în campusul Universității Pennsylvania din Philadelphia și, de asemenea, în Washington, D.C. și este finanțat cu o dotare din partea Fundației Annenberg, care are un parteneriat cu Fundația Bill și Melinda Gates. Fundația Annenberg este principalul finanțator al FactCheck.org, conform celei mai recente declarații financiare a acesteia. FactCheck.org primește, de asemenea, fonduri de la Facebook și Google și de la Fundația Robert Wood Johnson, dar susține că donatorii săi „nu au niciun control asupra deciziilor editoriale".

FactCheck.org are, de asemenea, o relație de colaborare extrem de strânsă cu universitatea gazdă. FactCheck.org afirmă că site-ul primește sprijin din partea Annenberg Public Policy Center, inclusiv unele costuri de infrastructură, precum și sprijin de supraveghere, tehnic și administrativ din partea facultăților și personalului APPC. 

Kathleen Hall Jamieson, director al Annenberg Public Policy Center și co-fondator al FactCheck.org, este profesor la Universitatea din Pennsylvania. Directorul emerit al FactCheck.org, Brooks Jackson, a dat naștere FactCheck.org la scurt timp după ce s-a alăturat Annenberg Public Policy Center. FactCheck.org mai precizează că "Donațiile cu cardul de credit pot fi făcute prin intermediul paginii noastre "Donează", care este gestionată în numele nostru de Universitatea din Pennsylvania". Universitatea din Pennsylvania gestionează un fond de donații pentru FactCheck.org.
 
ActiveNews a scris și despre șeful Reuters care, la rândul lui, este un investitor de top în compania farmaceutică Pfizer și membru în consiliul de administrație al acesteia. Tot Reuters se ocupă de Miliția Internetului prin așa-zisele resurse de „fact-check”, contrazicând orice știre care atinge Pfizer și campania mondială de vaccinare, ale cărei profituri se ridică deja la zeci de miliarde de euro.
 
Citiți aici mai multe detalii.
 

FDA a aprobat sau autorizat cu rapiditate vaccinurile Pfizer-BioNTech, inclusiv pentru copii - totul în timp ce universitatea mamă a Centrului Penn Biden se bucură de profituri masive din vânzarea de vaccinuri. 

Iar FDA, care are legături cu Pfizer, știa chiar și despre numeroasele evenimente adverse pentru copii legate de vaccinul Pfizer-BioNTech, dar a permis ca experimentul asupra copiiilor să continue.
 
Acum, în timp ce FDA ia în considerare autorizarea de urgență a utilizării unui vaccin Pfizer-BioNTech pentru copii cu vârsta de doar șase luni, relația financiară directă dintre aceste vaccinuri și grupul lui Joe Biden de la Universitate trebuie să fie expusă.
 
Mai multe detalii la NATIONAL FILE