ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


(LifeSiteNews) - Un videoclip cu canadieni care protestează împotriva agendei LGBT în școli, postat de un român, a fost vizualizat de peste 115 milioane de ori pe X (fostul Twitter), după ce a fost distribuit de Elon Musk.
 
Videoclipul a fost încărcat pe X de ziaristul conservator Cosmin Jurja, fost redactor la Post Millenial.
 
El a filmat un protest din Ottawa, împotriva agendei LGBT, la care au participat mii de părinți și copii.
 
Aceste proteste sunt absolut masive și se desfășoară în întreaga țară. 


Nu este prima dată când Musk se implică în probleme legate de agenda LGBT. Antreprenorul miliardar acuză școlile de stânga din California că au cauzat confuzia de gen a fiului său cu ideologii pe care le-a numit recent "virusul minții treze".
 
La începutul acestei luni, Musk a calificat drept "nebunie totală" un proiect de lege extrem de controversat din California care ar putea impune sancțiuni părinților care refuză să "afirme" iluziile de gen ale copiilor lor în luptele pentru custodie. La începutul acestui an, Musk a declarat că "orice părinte sau medic care sterilizează un copil înainte ca acesta să fie un adult consimțit ar trebui să meargă la închisoare pe viață".

Miercurea trecută, mii de părinți, copii și cetățeni îngrijorați au coborât în capitala Canadei, Ottawa, și în alte orașe din țară, pentru mult-așteptatul Marș al unui milion de persoane împotriva îndoctrinării LGBT în școlile din țară.

Marșul unui milion de persoane a fost un protest de la un capăt la altul al coastei, care a reunit canadieni de toate vârstele, rasele și religiile pentru a apăra copiii de îndoctrinarea LGBT în școli.

ActiveNews a relatat despre marș AICI!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews