ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul PSD Adrian Țuțuianu a declarat, luni, că Parchetul General ar trebui să verifice finanțarea grupării #rezist. Afirmațiile sale vin în contextul atacului asupra președintelui CCR, de zilele trecute.
 
„Atacul fără precedent pe care l-au avut unele persoane asupra președintelui CCR... Într-un stat de drept, președintele CCR trebuie să se bucure de protecția statului. Asemenea atacuri la adresa unui demnitar sunt inacceptabile. Procurorul General al României avea obligația să reacționeze la fel de prompt precum a făcut în alte situații care i-au fost mai convenabile, a menționat senatorul PSD.

„Este foarte important ca Parchetul General să efectueze o anchetă privind sursele de finanțare ale mișcării rezist, pentru că au apărut pe piață foarte multe informații de acest tip, după cum eu cred că este foarte important ca Parchetul General și DIICOT să analizeze în ce măsură anumiți membri ai acestei mișcări se fac vinovați de consum de droguri, eventual trafic de droguri. Sunt teme care trebuie să ne preocupe și care țin de agenda publică imediată", a declarat Adrian Țuțuianu. 
 
Solicitarea liderului PSD sunt făcute pe fondul dezvăluirilor unui presupus fost membru al Rezist, prezentate de luju.ro si Antena 3, legate de finanțarea grupării.