ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un membru al British Airways s-a prăbușit și a murit în fața pasagerilor îngroziți, cu câteva momente înainte ca avionul lor să decoleze, transmite Daily Mail.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a căzut pe podea în timp ce turiștii se pregăteau să zboare de la Londra Heathrow la Hong Kong în ajunul Anului Nou.

Într-un efort disperat, căpitanul avionului a cerut de urgență prin megafon ajutorul oricărui pasager cu pregătire medicală, iar un pasager calificat în prim ajutor a acordat asistență.

Pasagerii șocați au privit cu groază cum i s-a acordat primul ajutor membrului echipajului, care s-a prăbușit în bucătăria din spate a zborului BA Flight 32. 

Cu toate acestea, în ciuda eforturilor pasagerilor, ale poliției și ale paramedicilor - care au sosit ulterior - stewardul nu a putut fi salvat, relatează The Sun, zborul fiind ulterior anulat din cauza "urgenței medicale".

Tragedia a avut loc la doar câteva zile după ce un al doilea steward BA, tot în vârstă de 52 de ani, a murit în America, pe 23 decembrie.

Colegii săi îngrijorați au dat alarma după ce bărbatul membru al echipajului nu s-a prezentat la serviciu. Ulterior, acesta a fost găsit mort în camera sa de hotel. 

BA și-a anulat zborul de la Newark la Heathrow în urma morții subite a stewardului, iar colegii săi, care au avut inima frântă, au zburat ulterior înapoi în Marea Britanie ca pasageri. 

Turiștii care au plecat în urma ambelor tragedii au fost reprogramați pentru zboruri ulterioare. 

O persoană din interiorul BA a afirmat că "nu au fost raportate probleme de sănătate subiacente" în cazul ambilor membri ai echipajului care au murit.