ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Henry Meacock, student la Ohio State University, a murit în mod misterios în Mexic, în urmă cu câteva zile, în timpul vacanței de primăvară, potrivit TheGatewayPundit. 

Meacock era un student din New Jersey care studia la Ohio State University. Cauza morții nu este cunoscută.

„Comunitatea Ohio State a suferit o pierdere tragică și transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor lui Henry Meacock", a declarat un purtător de cuvânt al universității într-o declarație pentru Fox News.

„Inimile noastre sunt alături de familia și prietenii săi în aceste momente excepțional de dificile".

Ellie, sora lui Henry Meacock, a postat un omagiu fratelui său pe Instagram.

„Frățiorul meu, nu-mi vine să cred", a scris ea pe Instagram. „Cuvintele nu pot descrie cât de dor îmi e de tine. Ești un suflet extrem de special care va trăi pentru totdeauna. Cel mai frumos băiat pe dinăuntru și pe dinafară. Nimeni nu va avea vreodată un zâmbet ca al tău.", a scris ea. „Sunt  extrem de recunoscătoare pentru relația extraordinară pe care am avut-o. Nu există nimeni altcineva în care aș prefera să mă încredințez. Te iubesc pentru totdeauna, cel mai bun prieten al meu".

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews