ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o postare anterioară, am analizat datele Medicare pe care CDC refuză să le dezvăluie. Am descoperit că vaccinurile COVID cresc riscul de deces în timp. Acum, Ministerul israelian al Sănătății a publicat pe ascuns un nou studiu care arată același lucru: că vaccinurile COVID cresc semnificativ riscul de deces timp de cel puțin 180 de zile după vaccinare, scrie Steve Kirsch pe blogul său, într-un nou articol exploziv despre efectele vaccinului covid, articol pe care îl traducem integral, mai jos: 

Iată o versiune tradusă în limba engleză a studiului AICI. Rețineți că multe detalii importante sunt omise în raport.

Studiul arată că vaccinul crește treptat riscul de deces în timp, atingând un apogeu la 4 luni de la vaccinare. Acesta este motivul pentru care este atât de greu de văzut în comparație cu un vaccin care provoacă un număr masiv de decese la scurt timp după injecție. Studiul arată, de asemenea, foarte clar că vaccinurile cresc evenimentele cardiovasculare grave la vârstele 12-29 de ani după injecție, cu un apogeu în ziua 3, care nu ar trebui să fie ignorat de nimeni, dar este ignorat de toată lumea, inclusiv de cei care au scris studiul!

Aceștia au scris: „Rezultatele privind evenimentele cardiovasculare imediat după vaccinare nu au indicat un risc excesiv la 30 de zile după vaccinare". Serios?!? Ar trebui să fii complet orb ca să nu vezi „cocoașa” URIAȘĂ în ziua 3 după vaccinare. 

Singura explicație care se potrivește este cea care se potrivește cu dovezile: vaccinul crește riscul de deces în timp, exact așa cum am scris acum două săptămâni în articolul meu despre datele Medicare și că vaccinul provoacă evenimente cardiovasculare la tineri.

Raportul

Raportul a analizat toți cei vaccinați cu două doze până la sfârșitul lunii octombrie 2021 (înainte de începerea valului Omicron) care au murit LA 60 de zile de la vaccinare și care nu au fost pozitivi pentru corona (1815 cazuri) au fost incluși. NOTĂ: Ei nu ne spun câte cazuri au fost excluse. De exemplu, mulți oameni primesc vaccinul și rapid fac COVID și mor. Figura 1 prezintă distribuția numărului de decese în funcție de durata de timp de la vaccinare. Aici este vorba de primele 60 de zile:
 
 
 Ar trebui să fie o linie complet plană. Ție ți se pare plană? Mie nu mi se pare. Oamenii de știință nu pot explica creșterea uriașă de la 10-20 de decese pe zi la peste 70 de decese pe zi. Eu pot. E vorba de vaccin. Am văzut același efect în datele Medicare. Rata mortalității a continuat să crească în timp după ce au primit vaccinul.

A fost ceva unic în cazul datelor Medicare? Nu cred că este așa. Am vedea acest lucru și în datele generale privind decesele, dar NIMENI NU VREA să facă publice datele privind decesele cauzate de acesta pentru a ne permite să ne uităm, așa cum m-am plâns în articolul meu anterior despre faptul că datele sunt ținute ostatice. Nicio autoritate sanitară din lume nu va elibera aceste date. Când le ceri și te oferi să plătești pentru ele, ei te păcălesc. Am găsit doar un singur oficial de sănătate din lume care va face acest lucru. Trebuie să-i păstrez identitatea secretă, bineînțeles, până când datele vor fi făcute publice. Decesele post vaccin ar trebui să fie reprezentate de linie plană dacă vaccinul este sigur.

Aceste diagrame sunt din articolul meu Game Over pentru două vaccinuri diferite: vaccinul antigripal și vaccinul pneumococic pentru pneumonie. Vedeți cum liniile sunt toate PLANE?                                                                                 
 
 
 
 Efectul vaccinatului sănătos

Dacă vă uitați cu atenție, puteți vedea că există o ușoară creștere a pantei pentru primele 20 de zile. Acesta este efectul HVE. Este mic (<20% reducere a numărului de decese) și de foarte scurtă durată (<20 de zile). Motivul pentru care apare este că, dacă știi că vei muri în câteva zile, nu te vaccinezi.

Pentru Medicare, acest efect este mai mare deoarece există pur și simplu un număr mai mare de persoane care știu că mai au doar câteva zile de trăit. În cazul Israelului, a fost vorba de întreaga populație care a fost inclusă în studiu, efectul HVE va fi mult mai mic. Pe scurt, efectul HVE pe care îl speculează în lucrare nu explică deloc acest lucru.

Datele complete privind mortalitatea

Iată toate datele din lucrare, timp de 200 de zile. Creșterea numărului de decese atinge un vârf la 4 luni după injectarea dozei 2 de Pfizer. Toată această curbă ar fi trebuit să fie plată. Acesta este motivul pentru care este atât de greu de asociat decesele cauzate de vaccin cu vaccinul: pentru că decesele sunt atât de răspândite în timp și nu se produc imediat după vaccinare.

 Studiul a arătat, de asemenea, că vaccinurile provoacă copiilor atacuri de cord și moarte subită. V-ați întrebat despre toți copiii tineri care mor de atac de cord? Ar putea fi acestea cauzate de vaccinuri? Acest nou studiu arată absolut că așa este.

 
 Din nou, dacă vaccinul este sigur, liniile ar trebui să aibă aceeași înălțime. Vedeți o problemă în ziua 3? Asta înseamnă CAUZALITATE. Nu există altă explicație. Este o nebunie. Cunosc destul de bine datele din Canada și niciun copil sănătos din Canada nu a murit din cauza COVID în întreaga țară, pe toată durata pandemiei. Iar Canada este o țară destul de mare (38 milioane de oameni).

Deci, de ce vaccinăm copii și le provocăm probleme cardiace fără niciun beneficiu? Iar acest grafic se referă doar la anumite evenimente spitalicești codificate. Nu arată tinerii care au murit din cauza evenimentelor cardiovasculare după vaccin în spital sau acasă. Dar este rezonabil să presupunem că acest grafic este doar vârful icebergului din cauza limitărilor.

Pentru mai multe informații
Iată tweet-ul profesorului MIT Retsef Levi:
 
Rezumat

Rezultatele Medicare au fost definitive: vaccinul crește riscul de deces timp de câteva luni după injecție. Acesta este motivul pentru care CDC refuză să facă publice înregistrările privind vaccinarea împotriva morții de la Medicare (care sunt banale de publicat) sau datele privind vaccinarea împotriva morții la nivel național (necesită ceva mai multă muncă).

Acum avem o nouă confirmare. Studiul Ministerului israelian al Sănătății ne arată, încă o dată, că vaccinul crește riscul de deces în timp. Datele lor arată că apogeul pentru doza 2 de la Pfizer este la 4 luni după injecție. Dacă acesta ar fi fost un studiu pozitiv, ar fi fost făcut public și toată presa din Israel ar fi relatat despre el. În schimb, l-au ascuns în mod deliberat în spatele unui firewall plătit, unde nimeni nu-l poate găsi.

Profesorul Retsef Levi de la MIT a fost prima persoană care a adus acest studiu important în atenția publicului, nu Ministerul israelian al Sănătății. Este responsabilitatea sa să informeze publicul că vaccinurile sunt nesigure? Această mușamalizare a datelor este o recunoaștere tacită din partea autorităților sanitare că rezultatele sunt proaste. Așa că acum știți. Vaccinurile cresc riscul de deces, iar autoritățile sanitare au ascuns acest lucru. Nu vă așteptați ca presa mainstream de oriunde în lume să se atingă de această poveste.