ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a fost găsit în stare de inconștiență în camera sa de cămin, Andrew Ruehlicke, în vârstă de 21 de ani, student la York College din York, Pennsylvania, a fost declarat decedat. Cauzele decesului nu au putut fi stabilite încă, potrivit Westernjournal.

Originar din New Jersey făcea parte din echipa de fotbal masculin Spartans' Spartans' a Colegiului York și era specializat în management sportiv și finanțe, a relatat York Dispatch.

Suntem profund îndurerați să vă comunicăm faptul că unul dintre studenții noștri, Andrew Ruehlicke, a fost găsit inconștient în camera sa de reședințăși, iar ulterior a fost declarat decedat", a spus decanul colegiului, Richard Satterlee, într-o declarație, potrivit Dispatch.

„Nu există cuvinte pentru a descrie durerea profundă pe care o simțim ca și comunitate din cauza decesului său.
Vă rugăm să-l păstrați pe Drew, familia și prietenii săi în gândurile și rugăciunile voastre în aceste momente dificile".

Cauza morții lui Ruehlicke este  încă necunoscută, în timp  ce oficialii fac o serie de investigații.

Cu toate acestea, Satterlee a precizat, de asemenea, că, deși moartea studentului a fost tragică, nu se pune problema unui pericol pentru sănătatea studenților  din campus.

Vă rugăm să rețineți că nu există niciun indiciu că circumstanțele acestui eveniment tragic reprezintă o amenințare la adresa sănătății și siguranței comunității noastre din campus.
Celor care au nevoie de asistență li se reamintește că pot accesa serviciile de consiliere pentru a aborda orice preocupare", a declarat Satterlee, conform WGAL.

Ruehlicke jucase 25 de meciuri pentru York College, avea o medie generală de 4,0 și era, de asemenea, pe lista decanului York College de patru ori, potrivit Dispatch

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews