ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a fost găsit în stare de inconștiență în camera sa de cămin, Andrew Ruehlicke, în vârstă de 21 de ani, student la York College din York, Pennsylvania, a fost declarat decedat. Cauzele decesului nu au putut fi stabilite încă, potrivit Westernjournal.

Originar din New Jersey făcea parte din echipa de fotbal masculin Spartans' Spartans' a Colegiului York și era specializat în management sportiv și finanțe, a relatat York Dispatch.

Suntem profund îndurerați să vă comunicăm faptul că unul dintre studenții noștri, Andrew Ruehlicke, a fost găsit inconștient în camera sa de reședințăși, iar ulterior a fost declarat decedat", a spus decanul colegiului, Richard Satterlee, într-o declarație, potrivit Dispatch.

„Nu există cuvinte pentru a descrie durerea profundă pe care o simțim ca și comunitate din cauza decesului său.
Vă rugăm să-l păstrați pe Drew, familia și prietenii săi în gândurile și rugăciunile voastre în aceste momente dificile".

Cauza morții lui Ruehlicke este  încă necunoscută, în timp  ce oficialii fac o serie de investigații.

Cu toate acestea, Satterlee a precizat, de asemenea, că, deși moartea studentului a fost tragică, nu se pune problema unui pericol pentru sănătatea studenților  din campus.

Vă rugăm să rețineți că nu există niciun indiciu că circumstanțele acestui eveniment tragic reprezintă o amenințare la adresa sănătății și siguranței comunității noastre din campus.
Celor care au nevoie de asistență li se reamintește că pot accesa serviciile de consiliere pentru a aborda orice preocupare", a declarat Satterlee, conform WGAL.

Ruehlicke jucase 25 de meciuri pentru York College, avea o medie generală de 4,0 și era, de asemenea, pe lista decanului York College de patru ori, potrivit Dispatch