ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinat, infectat, decedat: Încă un tânăr român, în vârstă de numai 28 de ani, ar fi murit după ce a contractat virusul SARS-CoV-2, susțin autoritățile, în ciuda faptului că era vaccinat cu serul anti-Covid de la Johnson&Johnson, a recunoscut Grupul de Comunicare Strategică (GCS), citat de Gândul.ro. Nu era vorba că vaccinul este „sigur și eficient” și că „imunizează” contra Covid? Nu era vorba că pentru Johnson e nevoie de o singură doză „eficientă”? CINE RĂSPUNDE?

Este vorba de un tânăr de 28 de ani din județul Caraș-Severin. Acesta era vaccinat cu o doză de ser Covid de la Johnson&Johnson. El ar fi prezentat comorbidități, susține GCS. Ne e greu să credem că la 28 de ani cineva are atâtea comorbidități încât să-l doboare un coronavirus cu rata mortalității sub 1%, iar asta în ciuda vaccinului anti-Covid. Sau „datorită” acestuia?
 
Potrivit „informațiilor oficiale”, serul Covid de la Johnson & Johnson nu se administrează decât într-o singură doză, reacțiile adverse au fost „în majoritatea” lor ușoare/moderate și au dispărut în câteva zile de la vaccinare, iar EMA dădea asigurări că beneficiile vaccinării depășesc riscurile efectelor adverse. Pe de altă parte, ActiveNews a avertizat că serul Janssen conține linii celulare provenite din fetuși avortați, ceea ce vine la pachet cu o mulțime de implicații medicale, bioetice și morale.

Mai mult, GCS recunoaște că alte 22 de persoane vaccinate anti-Covid au murit de Covid, dar TOATE, absolut TOATE, inclusiv tineri cu vârsta cuprinsă între 20 și 29 de ani, au murit din cauza „comorbidităților”! 

În ultimele 24 de ore, numărul deceselor Covid este de 97, dintre care 2 decese anterioare, anunță, marți, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Din totalul de 97 de pacienți decedați, 75 au fost nevaccinați și 22 vaccinați. Pacienții vaccinați aveau vârsta cuprinsă între grupele de vârstă 20-29 ani și peste 80 ani. Toți pacienții vaccinați care au decedat prezentau comorbidități, ne asigură Grupul de Comunicare Strategică.

Au fost raportate 2 decese anterioare intervalului de referință, survenite în luna ianuarie 2022, în județele Ialomița și Mureș.
 
Citiți și: Dr. Adrian Cacovean: Tânăr, 28 de ani, reacție severă la vaccinul Johnson. FOTO de acum câteva ore