ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit  recent în Italia, sub ochii înspăimântați ai părinților săi. S-a întâmplat într-un apartament de pe Via Roma din Aquino, în provincia Frosinone, scrie Il Mattino.

Familia victimei este cunoscută de orășeni ca fiind una înstărită și extrem de respectată.

În timp ce lua cina, băiatul a devenit livid. Cei doi  au sunat la serviciul de ambulanță pentru ajutor și în câteva minute, un echipaj  a ajuns la fața locului, însă personalul medical nu a putut decât să constate decesul. 
 
Desigur, și de această dată, presa aservită din Italia, încearcă să mușamalizeze decesul subit al tânărului sub pretextul - recent folosit și la noi- de moarte ”prin înecare cu mâncare”. Amintim faptul că un caz similar s-a petrecut recent în România- caz ce a fost deconspirat de ActiveNews și pe care că îndemnăm să-l consultați mai jos-  confruntându-l cu sursa italiană citată de noi la începutul articolului:  Mama studentei Diana Andreea Farcaș, despre care TOATĂ PRESA a MINȚIT că a murit ÎNECATĂ cu CEREALE, declară pentru ActiveNews: ESTE FALS! A murit din senin - stop cardio respirator - în timp ce se pregătea să meargă la Facultatea din Iași