ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o înregistrare video devenită virală, un tată din Irlanda declară că se simte vinovat după ce fiul său de 10 ani a murit la aproximativ două săptămâni după ce l-a dus să fie vaccinat anti-Covid, arată The Gateway Pundit și InfoWars.

Potrivit afirmațiilor lui Sean Eile, fiul său cel mic a făcut vaccinul Covid-19 pe 15 ianuarie. Pe 31 ianuarie, copilul a suferit o problemă cardiacă fatală în timp ce se juca la școală. După ce a petrecut câteva zile în comă internat în spital, băiatul a murit.

Medicii au refuzat să admită orice relație de cauzalitate între decesul fiului său și vaccinul Covid-19.

„Toți din casă suntem vaccinați. L-am dus pe fiul meu cel mic la vaccinare pe 15 ianuarie, iar două săptămâni mai târziu, pe 31 ianuarie, se juca la școală și a suferit un... ei bine, o să vă arăt”, spune Elie ținând în mână rezultatul unui EKG care arată un ritm cardiac extrem de rapid.

„Practic, a murit”, a continuat Eile, adăugând: „Medicii de pe salvare au reușit să îl resusciteze”.

Bărbatul spune că, deși băiatul și familia sa nu au avut niciodată probleme cardiace în trecut, medicii au refuzat să recunoască orice posibilă legătură cu vaccinul Covid-19.

„Ni s-a spus: "Nu, nu are nicio legătură cu vaccinul... pentru că nu am mai avut alte cazuri”. Nu știu”, a spus Eile, precizând că se simte „realmente vinovat” că și-a vaccinat băiatul.

„Faptul că medicul specialist din spital a negat orice legătură, astfel încât [decesul] să nu fie înregistrat ca fiind asociat cu vaccinul... nu este în regulă”, a mai spus tatăl. VIDEO: