ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dan Hartman, un canadian din Toronto, a declarat marți în fața Consiliului Municipal că el crede că injecția Pfizer l-a ucis pe fiul său de 17 ani, Sean, arată LifeSiteNews.

Hartman a relatat că fiul său a avut o reacție negativă severă după prima doză și, o lună și ceva mai târziu, a murit.
 
Tatăl îndurerat a spus că în urma autopsiei fiului său s-a constatat o „ușoară mărire a inimii”, cauza morții nefiind, însă, elucidată. Hartman a mai menționat că un medic care a văzut rezultatul autopsiei i-a spus că el crede că injecția COVID l-a ucis pe fiul său. VIDEO:

 
„Știu în adâncul sufletului meu și îl cred pe cel de-al doilea patolog că vaccinul l-a ucis pe fiul meu”, a spus el. „Nu este ceva rar, așa cum crede toată lumea. Se întâmplă; apar pe Twitter în fiecare zi oameni care mor din această cauză. Nu sunt deloc un antivaccinist, chiar nu sunt, dar cred că ceva nu este în regulă cu acest vaccin.
 
Consiliul de Sănătate al Primăriei orașului Toronto s-a întrunit marți într-o ședință virtuală pentru a dezbate răspunsul orașului la COVID-19. Întâlnirea a fost deschisă publicului și a inclus vorbitori din rândul cetățenilor, care și-au exprimat părerea cu privire la modul în care administrația municipală a gestionat pandemia declarată.
 
„Fiul meu juca hochei... de la vârsta de opt ani”, le-a spus Hartman celor prezenți la întâlnire.
 
„Și-a luat un an liber din cauza COVID și s-a plictisit teribil de atâta stat în dormitor. A decis să se întoarcă la hochei anul acesta, iar pentru asta a fost nevoit să se vaccineze”, a continuat Hartman.
 
„A făcut prima doză de Pfizer pe 25 august”, a continuat el. „Pe 29, a ajuns la spital din cauza unei reacții urâte, dar a fost trimis acasă doar cu o rețetă de Advil. Avea o erupție cutanată pe tot gâtul și fața și cercuri maronii în jurul ochilor.”
 
Domnul Hartman a descris apoi moartea fiului său în urma reacției sale la vaccinul Pfizer: „În dimineața zilei de 27 septembrie, mama sa l-a găsit mort pe podea, lângă pat.”

„Tot ce voia să facă era să joace hochei.”
 
Domnul Hartman a explicat că, după moartea subită a fiului său, s-a făcut o autopsie, însă cauza morții a rămas „neelucidată”. Doar două procente din autopsii duc la această concluzie.
 
Totuși, la autopsie s-a observat o „inimă ușor mărită”, dar nu s-a pus niciun diagnostic de afecțiune cardiacă la acel moment.
 
Nemulțumit de rezultatul autopsiei, Hartman a încercat să obțină o a doua opinie și a trimis raportul autopsiei la „un al doilea patolog foarte cunoscut din Canada, care dorește să rămână anonim, de teamă că își va pierde locul de muncă”.

Patologul i-a spus că „vaccinul l-a ucis pe fiul său”.

Afecțiunile cardiace post-vaccinare, ca miocardita, de exemplu, nu sunt neobișnuite în cazul persoanelor care au fost injectate cu vaccinul Pfizer, bărbații tineri prezentând o rată mult mai mare de probleme cardiace post-vaccinare decât cele observate după o infectare COVID.
 
Hartman a explicat în cadrul întâlnirii Consiliului, din 17 ianuarie, că fiul său adolescent a trebuit în cele din urmă să se vaccineze, pentru a putea juca hochei, din cauza cerințelor de vaccinare impuse de asociațiile de hochei pentru juniori din provincia Ontario. Jucătorii cu vârsta mai mare de 12 ani erau obligați să prezinte dovada injectării cu un ser experimental COVID, ca și condiție de participare, chiar dacă guvernul provincial nu le cerea la acea vreme copiilor sub 18 ani să facă acest lucru.
 
Apoi, Hartmann a pus la îndoială siguranța vaccinurilor Covid și a întrebat de ce nu se raportează niciun deces: „Nimeni nu vorbește vreodată despre decese, deși ele se întâmplă, mai mult decât știe oricine, iar acest lucru este pur și simplu negat și trecut sub tăcere”

Hartman a fost întrebat care vor fi următorii pași pe care îi va face după ce a aflat de la medicul legist că este posibil ca vaccinul să-i fi ucis fiul: „Din anumite motive, nu am cum să dau în judecată Pfizer”, a spus el, și „acest lucru în sine îmi confirmă că ei știau că vor muri oameni și că sunt pur și simplu imuni la orice răspundere”.

Dan Harman are un cont de Twitter unde postează amintiri cu fiul său și unde își pot împărtăși experiențele și alte persoane care au pierdut o persoană dragă din cauza unei complicații cauzate de un vaccin: