ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Audrey Hale, o persoană transsexuală în vârstă de 28 de ani, a fost identificată ca fiind suspectul care a împușcat și ucis șase persoane, inclusiv trei copii, la o școală creștină din Nashville, Tennessee, potrivit Info Wars.
 

Poliția din Nashville a identificat o persoană transsexuală ca fiind trăgătorul din spatele celui mai recent atac armat în școala din America, care a ucis trei copii și trei adulți într-o instituție de învățământ din Nashville. 

Conform rapoartelor, atacatorul a lăsat în urmă o hartă și un manifest referitor la atac. Obiectele au fost descoperite în urma unei percheziții în casa suspectului. Potrivit șefului poliției locale, John Drake, atacatorul a fost identificat ca fiind un "transsexual" în vârstă de 28 de ani, rezident în Nashville. Vorbind cu presa despre dovezile care indică un atac țintit, Drake a declarat: "Avem un manifest, avem niște înscrisuri pe care le analizăm și care se referă la această zi, la incidentul propriu-zis, avem o hartă desenată cu privire la modul în care urmau să se desfășoare toate acestea".
 
Female former student Audrey Hale, 28, named as Nashville's Covenant School mass shooter after she killed six | The Sun