ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat din Ucraina a murit după ce a fost lovit în cap de un conațional, în urma unui conflict izbucnit la bordul unei nave aflate în Portul Brăila. Suspectul a fugit de pe navă, fiind acum căutat de polițiști, care au instituit filtre, potrivit ȘtiriPeSurse.

„În jurul orei 04.00, s-a sesizat prin apel 112 faptul că, la bordul unei nave sub pavilion internațional acostată în Portul Brăila, ar fi avut loc un conflict între doi cetățeni ucraineni. Din primele date, se pare că în urma conflictului, unul dintre aceștia ar fi fost lovit în zona capului, rezultând decesul său, iar bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi părăsit imediat nava”, a transmis, vineri, Poliția Județeană Brăila, informează sursa citată. Aceasta este poza suspectului:
 EL ESTE ucraineanul căutat în toată Brăila: și-a UCIS un conațional și A FUGIT | DETALIILE crimei - stiri Braila - debraila.ro
 
În prezent, bărbatul este căutat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Biroului de Investigații Criminale, Biroul Proximitate, Biroului de Ordine Publică, Biroul Rutier, S.A.S. și polițiile orășenesti, împreună cu polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi, I.J.J., Poliția Locală.
 
Numele agresorului este Puyko Yaroslav. Potrivit anchetatorilor, datele de identificare ale acestuia sunt: circa 170 cm înălțime, o geacă verde închis, blugi albaștri, capul acoperit și de asemenea, avea o borsetă. 

Au fost instituite filtre în județele limitrofe și un câine antrenat în urmăriri.