ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un val de aer polar ajunge în mai multe zone ale României, iar temperaturile vor scădea semnificativ.  Instabilitatea atmosferică se va accentua începând cu jumătatea de vest a țării. Se vor averse, posibil și descărcări electrice.

În estul și sudul țării o vreme ceva mai calmă, cu temperaturi ce vor atinge din nou 24-25 de grade, cel mai probabil în Lunca Dunării, dar în vest, odată cu plafonul noros și temperatura va scădea.

În zona de vest a țării temperaturile nu vor mai depăși la amiază 15-18 grade, iar această instabilitate se va menține și la începutul săptămânii viitoare, când aproape întreaga țară va fi afectată de ploi însemnate cantitativ, iar pentru miercuri, 8 mai, se întrevede o ameliorare sub aspectul precipitațiilor și o ușoară încălzire în cea mai mare parte a țării, urmând ca temperaturile maxime să ajungă la 19-20 de grade în partea de sud-vest a teritoriului.