ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Una dintre cele pacientele rănite în incendiul din Chișinău a murit miercuri seară la Spitalul de Arși din București, informează B1 TV.

Femeia se afla în stare gravă și avea arsuri pe 42% din suprafața corpului. De asemenea, pacienta avea arsuri de căi respiratorii și era ventilată mecanic.

La Spitalul de Arși din Capitală se mai află două femei rănite în incendiul din Republica Moldova. Acestea se află în stare stabilă. Una dintre ele a fost detubată, medicii fiind optimiști în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire. 

Pe 9 ianuarie s-a produs o explozie într-o cafenea din centrul orașului Chișinău. Victimele, printre care și copii, au fost transportate cu arsuri și intoxicații la spital. 

Incendiul a avut loc la o cafenea cu două nivele din apropierea Pieței Centrale, pe bulevardul Ștefan cel Mare 74, după ce într-o încăpere a explodat o butelie de gaz. 

Pe 10 ianuarie trei dintre răniții grav au fost aduși la București cu o aeronavă C-27J Spartan a Forțelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală.