ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o, scrie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că „sistemul” mușamalizează cazul de la Caracal și că în cele din urmă victimele vor fi scoase vinovate. Cumpănașu spune că  a aflat că procurorul Popescu, cel care a instrumentat cazul Alexandrei  și nu a permis polițiștilor să intre în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6.00, a  a lucrat înainte în DNA, unde ar fi instrumentat dosare în favoarea unor oameni care au deținut și dețin sistemul. De asemenea, susține Cumpănasu, INML „se joacă cu soarta familiilor și face jocul sistemului pregătit să declare orice i se cere pt a stopa acest caz”.

Aceasta este postarea lui:

„Dragi prieteni, SISTEMUL A ÎNVINS: MORTUL ESTE VINOVAT și DINCĂ E DOAR UN PSIHOPAT. Este noul consemn dinspre toate zonele: ACOPERIȚI URGENT CAZUL CARACAL. Nu există clanuri, nu există grupări de crimă organizată în Caracal, in Olt sau oriunde în România. Tot mai multe "conserve" pensionate din poliție, parchet și nu numai s-au activat deodată și ne explică cum Dincă este un biet bătrânel cu apucături sexuale, ba mai mult este promovată intens teza acestui animal prin care el nici nu a vrut să le omoare. El doar le-a lovit și ce sa vezi în cazul lui Alex a încercat chiar să o resusciteze, să o salveze. Dar nu a putut și s-a gândit că este mai bine sa o ardă...

OAMENI BUNI MI-E GREAȚĂ ȘI SCÂRBĂ. Aflu acum ca procurorul Popescu a lucrat de fapt înainte în DNA și a instrumentat dosare în favoarea unor oameni care au deținut si dețin sistemul, DIICOT este pregătit să o declare decedată pe Alexandra și astfel să oprească orice căutare a ei și a oricarui clan de pe acolo, INML se joacă cu soarta familiilor și face jocul sistemului pregătit să declare orice i se cere pt a stopa acest caz pt a merge mai departe pe teza bătrânului nebun care s-a enervat și el puțin și le-a lovit fără să vrea. MI-E SCÂRBĂ. Dacă Popescu vorbește, jumătate din oamenii importanți din România pierd tot, la fel alți martori propuși de mine. Mă gândesc doar ce se va întâmpla dacă acum acoperă ADEVARUL cu fiecare copil, cu fiecare fată a fiecărei familii din România pe viitor?. 0 clanuri, 0 arestați, 0 STAT. Mai au puțin și ne conving că a fost vina victimelor!”„.