Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a anunțat că va depune o plângere penală, la Parchetul General prin care va cere să fie audiați toți parlamentarii de Olt, cu privire la clanurile interlope din județ. Cel mai cunoscut parlamentar de Olt este Florin Iordache.
 
„Dragi români, astăzi la ORA 13:00 voi depune la Parchetul General o solicitare(parte a plangerii penale initiale) pentru audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile interlope din judet. Conform atributiilor, parlamentarii sunt reprezentantii cetatenilor si au obligatia ajutarii acestora dar si cunoasterii problemelor din circumsctiptie. Este IMPOSIBIL ca presa de la Bucuresti sa stie mai multe despre clanurile interlope din Olt decat cei care 2 zile pe saptamana au obligatia sa culeaga informatii despre orice probleme au cetatenii. Este important de stabilit de catre anchetatori harta clanurilor interlope din judetul Olt in acest caz. Voi solicita si efectuarea de cercetari cu privire la posibila implicare a liderilor politici locali (membrii ai Parlamentului sau nu) in protejarea sau dezvoltarea acestor retele infractionale carora le-a cazut victima Alexandra si nu numai.
 
De asemenea, voi solicita efectuarea de cercetari impreuna cu parchetul din Italia, Spania si Marea Britanie aatfel incat sa se verifice in ce masura Alexandra dar si alte fete din judetul Olt au cazut victime unor retele internationale de trafic de persoane. Voi solicita si lamuriri cu privire la procedura ce trebuie urmata pt a realiza expertiza internationala. Nu cred nici o secunda in povestea servita tot mai mult cu monstrul din Caracal care a actionat singur. Adevarul trebuie sa iasa la iveala!”, arată Alexandru Cumpănașu.
 
Unchiul Alexandrei consideră că nepoata sa nu a fost arsă acolo, în casa lui Gheorghe Dincă, declarând într-o emisiune TV că așteaptă confirmarea de la un laborator din afara țării.

„Nu cred că a fost arsă acolo. Deci dacă aceste analize vor fi confirmate de ceea ce noi solicităm printr-o analiză la un alt laborator din afară, nu am cum să mă pun în fața evidenței. Nu am cum. Și nimeni nu s-ar pune în fața evidenței, dar până una-alta, eu, în aberațiile astea cu carbit, vaselină și cu lemne de foc... eu nu cred în astea”, a afirmat Cumpănașu.