ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Alexandru Cumpănașu, președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României și unchi al Alexandrei, spune că nu mai are niciun dubiu: Gheorghe Dincă este „protejat și este parte din rețele de trafic de minore”.

Dragi români, NU mai am nici un dubiu: monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat. Nu este un singuratic psihopat. Este parte din rețele de trafic de minore!!!!. Are complici în mai multe țări europene. Și multă protecție din România”, scrie Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Acesta cere ajutor, în sensul presiunii asupra instituțiilor: „Vă rog. Italia, Marea Britanie sunt doar 2 țări unde monstrul împreună cu posibil familia lui a răpit și trimis fete sărace. (...) Trimiteți vă rog mesaje către toate instituțiile și persoanele din România care pot face dreptate. #112vreausatraiesc”, scrie unchiul Alexandrei.

El a atașat o poză a unui presupus complice al lui Dincă: „pun aici o poză a unui complice dovedit al acestuia cu orice risc pentru că anchetatorii nu acționează transparent. Dacă știți info despre acest individ vă rog dați-ne info!!!!!!”.
 
Cazul de la Caracal pare tot mai complicat cu fiecare zi care trece de la dispariția Alexandrei și asta în contextul în care Gheorghe Dincă a recunoscut nu una, ci două crime, dar trupurile nu au fost găsite. Pe de altă parte, se vorbește despre o rețea de trafic de persoane.

Joi, Inspecția Judiciară a început un control la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, care vizează activitatea derulată de procurori în perioada 1 ianuarie 2018 - 31 iulie 2019. Controlul va fi încheiat în data de 9 august.

Totodată, procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal, a fost suspendat din funcție, în urma deciziei de joi a Secției pentru procurori a CSM, întrunită pentru a discuta cazul lui, după ce Inspecția Judiciară a început ancheta disciplinară.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews