Primăria Capitalei pune la dispoziția cetățenilor numerele de dispecerat 0800.800.868 și 021.9844, pentru eventuale probleme generate de îngheț sau ninsoare, informează un comunicat al PMB.

Pe această cale, Primăria Capitalei adresează un apel bucureștenilor să sesizeze la aceste numere de telefon prezența pe stradă sau în scările blocurilor a unor persoane fără adăpost, pentru că acestea să fie preluate de Poliția Locală și transportate la unul din centrele sociale ale Capitalei.

Începând cu seara zilei de luni, 4 ianuarie, Primăria Capitalei anunță că va distribui, prin intermediul echipelor mobile, ceai și supă caldă persoanelor fără adăpost care refuză cazarea în centrele sociale ale Municipalității.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.