ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un grup de medici din statul american Utah au descoperit ceva terifiant în unele mamografii făcute recent la Centrul dedicat afecțiunilor mamare din Salt Lake City, Utah. Unele femei care au fost recent injectate cu vaccinurile experimentale Covid prezintă o inflamație anormală a ganglionilor limfatici din sâni, informează NaturalNews.com. Potrivit doctorilor de la Intermountain Healthcare, unele dintre femeile cărora li s-au administrat recent vaccinurile experimentale Covid prezintă simptome de cancer la sân.

Dr. Brett Parkinson avertizează: „Ori de câte ori vedem așa ceva pe o mamografie normală, le chemăm pe acele paciente înapoi, pentru că asta poate însemna fie un cancer mamar metastatic, care se extinde către ganglionii limfatici, fie cancer limfatic, fie leucemie”. În loc să se concentreze pe cauza acestei probleme (vaccinurile Covid), doctorii le spun în prezent femeilor să nu facă mamografii după vaccinare. Ceea ce nu se vede nu există... 

Vaccinurile experimentale cauzează o inflamare sistemică a țesutului mamar

Vaccinurile Covid nu doar cauzează un răspuns inflamator în brațul celor injectați, după cum se observă la majoritatea vaccinurilor, ci provoacă și o inflamare sistemică în tot țesutul mamar al femeilor. Doctorii sunt îngrijorați din cauză că inflamația crește cu fiecare doză de vaccin administrată. După prima doză a vaccinului ModeRNA, femeile prezintă, în medie, o inflamație de 11% a ganglionilor limfatici din țesutul lor mamar. După cea de-a doua doză, inflamația crește până la 16% din ganglionii limfatici din țesutul mamar. Vaccinul ModeRNA este construit pe o platformă experimentală de ARN mesager care transformă celulele umane astfel încât să poată susține o replicare virală străină. Platforma ARN mesager modifică procesele celulare, declanșând o inflamare imprevizibilă pe măsură ce celulele imune răspund acestor nou-dezvoltate proprietăți virale. 

Ascunderea vătămărilor provocate de vaccin și a cauzelor cancerului devine prioritatea zero a medicilor oncologi

Pentru a ascunde dovada acestei răspândite vătămări provocate de vaccin, doctorii modifică recomandările pentru mamografii, refuzând să examineze țesutul mamar al femeilor care au fost vaccinate recent împotriva noului coronavirus. Doctorii le sfătuiesc acum pe femei să își reprogrameze mamografiile anuale fie înainte de prima doză, fie la patru săptămâni după cea de-a doua doză.
 
„Nu vrem ca aceste paciente să obțină acest diagnostic fals pozitiv (de cancer - n.r.) și să se alarmeze”, a spus dr. Parkinson. 

Medicii oncologi reacționează de obicei la toate rezultatele pozitive (false sau reale) într-o manieră agresivă, recomandând intervenția chirurgicală, radioterapie sau chimioterapie. Cu toate acestea, când vine vorba de a depista inflamații induse de vaccin în ganglionii limfatici ai țesutului mamar, doctorii sunt brusc gata să catalogheze evidența drept un rezultat „fals pozitiv”. Industria cancerului se pare că nu este despre dezvăluirea cauzelor cancerului și nici despre discutarea unor soluții reale.

Doctorii se mândresc că „salvează vieți” prin depistarea timpurie a cancerului mamar, dar, când vine vorba de vătămări produse de vaccinurile experimentale, doctorii se prefac că nu văd și amână mamografia. Evident, femeile - și nu doar ele - sunt mințite în legătură cu cauzele cancerului și ale bolilor cronice. Femeile sunt induse în eroare în privința cauzelor latente ale inflamației ce creează condițiile pentru dezvoltarea cancerului mamar.
 
Vaccinarea declanșează un proces inflamator. Vaccinurile experimentale bazate pe ARN mesager sunt concepute să reprogrameze funcțiile celulare ca să creeze proteinele spike ce vor produce și mai multă inflamație în organism. Faptul că doctorii doresc să renunțe la depistarea cancerului mamar după ce o femeie este vaccinată arată cât de departe va merge establishment-ul medical pentru a acoperi vătămările provocate de vaccinare și adevăratele origini ale cancerului. 
 
The New York Times titrează că umflarea ganglionilor limfatici este un efect secundar al vaccinurilor Covid care nu trebuie luat drept un semn de cancer, nefiind recomandată efectuarea de analize „inutile”. 
 
Nu doar medicii mușamalizează înmulțirea cazurilor de cancer mamar în urma vaccinării Covid, ci și presa aservită intereselor guvernamentale. De exemplu, The New York Times își liniștește cititoarele anunțându-le că umflarea ganglionilor limfatici ca efect secundar al vaccinului Covid poate fi confundată cu cancerul, în timp ce experții sugerează evitarea realizării de mamografii „inutile”.

„Vaccinările împotriva noului coronavirus pot cauza umflarea ganglionilor limfatici sub braț sau în zona claviculei, care poate fi luată drept un semn al cancerului.

Pe măsură ce vaccinurile se administrează pe întregul cuprins al SUA, doctorii americani observă tot mai des acești ganglioni umflați la persoanele vaccinate recent, iar jurnalele medicale au început să publice articole care au ca scop înlăturarea temerilor și ajutarea pacienților să evite testări inutile pentru o afecțiune inofensivă, care va trece în câteva săptămâni.

Umflarea este o reacție normală sistemului imunitar la vaccin și apare pe aceeași parte a brațului unde a fost făcută injecția. Ea poate apărea și după alte vaccinări, inclusiv după cele împotriva gripei și a Papilomavirusului uman (HPV). Pacienții pot sau nu să o observe.
 
Însă ganglionii limfatici măriți apar ca niște pete albe pe mamografii sau pe radiografiile toracice, semănând cu imagini ce pot indica răspândirea cancerului de la o tumoare în sân sau oriunde în organism”, titrează The New York Times, parcă dorind să vă convingă de faptul că ceea ce vedeți nu e ceea ce se vede, ci e ceea ce vă explică „specialiștii” că este.    

Pentru detalii despre combaterea cancerului, vizitați Cancer News