ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Activitatea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Onești a fost grav perturbată după ce trei cadre medicale – doi medici și o asistentă – au fost depistate pozitiv la testul COVID deși făcuseră „vaccinul” Covid, relevă Curierul de Știri.

Conform spuselor lui Gelu Nicolcea, managerul Spitalului „Sfântul Ierarh Doctor Luca” din Onești, depistarea celor trei persoane pozitive la SARS-CoV-2 a dat peste cap activitatea UPU.

„Am cerut să ni se trimită medici de la Bacău sau de la Moinești ca să putem să facem gărzile”, a declarat managerul spitalului pentru Desteptarea.ro.

Acesta spune că a solicitat autorităților sanitare să preia cazurile ușoare la alte spitale, iar la Onești să rămâna cele dificile, care necesită stabilizare.

Cele trei persoane depistate cu COVID vor trebui să rămâna 8 zile în carantină iar în a noua zi să fie retestate, urmând să revină la muncă abia din a zecea zi, dacă testul iese negativ. UPU rămâne astfel fără 30% din personalul de specialitate.
 
 
Ne punem întrebarea dacă aceștia au fost infectați cu SARS-CoV-2 din cauza ineficienței „vaccinului” Covid sau ca o reacție adversă la acesta. După cum am relatat anterior, autoritățile sanitare recunosc sute de morți de Covid după vaccinarea anti-Covid, de unde rezultă că mult mai mulți sunt cei infectați post-vaccinare și rămași în viață, martori vii ai „eficienței” vaccinurilor.