ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre membrii apreciați ai comunității artistice, Fabian Anton, a lansat un mesaj pe rețelele de socializare, cu privire la nedreptatea care s-a comis în cazul valorosului nostru artist, Nicu Covaci, și, de asemenea, a oferit o nunață ceva mai diferită asupra subiectului: 

„S-a inflamat lumea ca Dan Dediu i-a dat nota 7 la evaluare si nu l-a primit in Uniunea Compozitorilor pe Nicu Covaci, liderul Phoenix. Covaci habar n-are cit bine i-a facut domnu' Dediu prin gestul sau! Eu vreau sa stiu insa cu ce nota au intrat in UCMR respectabilii compozitori si muzicologi Adrian Copilu Minune, Catalin Maruta, Dan Armeanca, Selly, Marius de la Arad, Tita Barbulescu, Marius din Frankfurt, Mihaela de la Vilcea, Demonu, Viorel de la Constanta, Dan Ciotoi si Romeo Fantastick.

Listea integrala a membrilor o gasiti AICI: Lista membrilor UCMR-ADA

Cit despre domnul Dediu, vom vorbi intr-un episod viitor.”, își încheie el textul scurt, dar plin de substanță, cu privire la acest gest de neconceput al UCMR.