ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Universitatea Oxford a încetat vaccinarea copiilor și a adolescenților după ce s-au înregistrat cazuri de tromboză în urma vaccinării cu serul produs de AstraZeneca. Universitatea a adăugat că va aștepta îndrumarea celor de la supravegherea medicamentelor din Marea Britanie înainte de a face alte vaccinări, conform reuters

Agenția Europeană pentru Medicamente(EMA) a afirmat că analizează legătura dintre vaccinul de la AstraZeneca și cazurile apărute de tromboză. În Marea Britanie au murit 7 persoane de tromboză după ce s-au vaccinat cu serul de produs de AstraZeneca, potrivit antena3

EMA a anunțat că va întocmi un raport cu privire la legătura  produsă de vaccinul de la AstraZeneca și problemele de coagulare a sângelui. Agenția va susține în cursul acestei săptămâni o conferință de presă pentru a prezenta rezultatele raportului referitor la cazurile de coagulare a sângelui.

Anunțul celor de la Agenția Medicamentelor vine după ce Marco Cavaleri, expert EMA, a confirmat legătura dintre vaccinul produs de Oxford și cazurile de tromboză semnalate după administrarea serului.