ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatul Universității din București a decis în ultima ședință să condiționeze accesul studenților în cămine pe baza certificatului de vaccinare cu schema completă. Studenții trebuie să completeze un formular cu privire la situația individuală a vaccinării anticovid, ultima zi fiind astăzi, după cum reiese din anunțul universității:

„Precizări cu privire la procesul de cazare în căminele UB pentru perioada anului universitar 2021-2022 în contextul pandemiei de COVID-19

Conform măsurilor adoptate de Senatul Universității din București în ședința de miercuri, 15 septembrie 2021, în contextul pandemiei de COVID-19, odată cu debutul anului universitar 2021-2022, studenții care beneficiază de loc de cazare într-unul dintre căminele Universității din București vor fi cazați separat, pe camere și etaje, în funcție de situația individuală a vaccinării împotriva COVID-19.

În acest context, din dorința de a crește gradul de protecție, studenții care urmează să solicite sau care deja au solicitat un loc de cazare în căminele Universității din București pentru perioada anului universitar 2021-2022 sunt rugați să completeze, până cel târziu marți, 21 septembrie 2021, un formular cu privire la situația individuală a vaccinării împotriva COVID-19.

Astfel, studenții din anul I – licență, master, doctorat (2021-2022), sunt rugați să completeze formularul disponibil aici, în timp ce studenții din anii II, III, IV – licență, II – master și II și III – doctorat (2021-2022) sunt rugați să completeze formularul disponibil aici. 

Studenții care în anul 2021-2022 vor studia în anii II, III, IV, Master II, Doctorat II, III (din cea de-a doua categorie) sunt rugați să se autentifice în vederea completării formularului cu adresa de e-mail instituțională, de tip @s.unibuc.ro.

Studenții care nu vor face dovada vaccinării cu schema completă sau a imunizării prin boală vor fi considerați ca fiind nevaccinați, se arată în anunțul universității.