ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania suedeză de tehnologie financiară Doconomy a lansat un card de credit care monitorizează emisiile de dioxid de carbon generate de cumpărături și limitează impactul climatic al cheltuielilor utilizatorilor, transmite Disclose.tv.
 
Doconomy este un „card de credit” aprobat de Forumul Economic Mondial al lui Klaus Schwab, personajul caragialesco-malefic cu „Marea Resetare”, care vrea să implanteze cipuri în creierele oamenilor.

Cardul de credit DO Black face legătura directă între consumul nostru și impactul pe care îl are asupra planetei, în încercarea de a ne încuraja să ne reducem în mod activ amprenta de carbon în fiecare zi.
 
Utilizatorii își pot face cumpărăturile zilnice cu cardul DO, urmărind emisiile de dioxid de carbon asociate cu cheltuielile lor prin intermediul aplicației DO.
 
Cardul e fantastic pentru orice USR-ist. Urmărește „impactul asupra mediului” a tot ceea ce cumpărați (inclusiv alimente) și vă întrerupe cheltuielile/accesul atunci când „s-au epuizat toate creditele de carbon”.

Aplicația utilizează un sistem de calcul numit "indicele Åland" pentru a măsura emisiile de CO2 produse la fiecare tranzacție și le permite utilizatorilor să limiteze impactul climatic al cheltuielilor lor.

Acum, Mastercard va face "echipă" cu Doconomy, după cum a anunțat recent într-un Tweet.


Doconomy pune, de asemenea, accentul pe egalitatea de gen și rasială, 50% din consiliul de administrație fiind format din femei, iar o femeie de culoare fiind CEO. 
 
Cardul anunțat de Doconomy - VIDEO: