ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Sergio Agüero, și-a anunțat, miercuri, retragerea din fotbal „din motive medicale”, după ce, la doar 33 de ani, s-a ales cu probleme cardiace invalidante în urma injecției experimentale Covid, potrivit Știri pe Surse. VIDEO: 


„Am decis să mă retrag. Este un moment foarte greu. Am luat această decizie pentru sănătatea mea. Am făcut totul pentru a putea continua. Am făcut totul pentru a păstra speranța, dat nu se mai poate”, a declarat Aguero la o conferință de presă alături de președintele FC Barcelona, Joan Laporta. A făcut totul pentru a putea continua, inclusiv „vaccinuri” Covid, băgate pe gât sportivilor pentru a le condiționa deplasările. Unii au acceptat acest șantaj, iar alții, nu. De exemplu, baschetbalistul afro-american care a decis să întrerupă contractul cu CSM Ploiești din cauza condiționării libertății pe criteriul vaccinării Covid

Însă fotbalistul de la FC Barcelona a acceptat să fie injectat cu seruri experimentale Covid și a ajuns să aibă probleme cu inima chiar în timpul jocului. Argentinianul a fost nevoit să părăsească terenul în timpul meciului cu Deportivo Alavés (1-1) din 30 octombrie după ce a simțit o durere în piept. Imediat după aceea a fost internat în spital, iar primele analize au scos la iveală că suferea de o aritmie cardiacă. Medicii au stabilit că fotbalistul argentinian nu va mai putea juca la cel mai înalt nivel fără riscuri, după ce s-a injectat cu seruri experimentale Covid.

Cu 184 de goluri în 275 de jocuri, „Kun” Aguero este cel mai bun marcator străin din istoria Premier League (al patrulea la general). Finalist al Cupei Mondiale 2014 și câștigător al Cupei Americii vara trecută, jucătorul format la Independiente este și al treilea golgheter al selecționatei Argentinei (41 de goluri în 101 meciuri). În afară de Independiente, Manchester City și FC Barcelona, el a mai evoluat la Atletico Madrid, între 2006 și 2011.

Din 2021, el se adaugă unei lungi liste de sportivi a căror carieră s-a încheiat subit din cauza reacțiilor adverse la injecțiile Covid, ceea ce aruncă o umbră de blam asupra cluburilor și federațiilor sportive ce au impus injectarea cu serurile experimentale Covid, expunându-și jucătorii unor riscuri incalculabile. Tot ce se știe este că EMA a recunoscut în vară că „vaccinurile” pe bază de ARN mesager produse de Pfizer și ModeRNA pot da miocardite sau pericardite la bărbații tineri. Riscuri similare sau de altă natură există la toate tipurile de ser Covid, dar nu toți producătorii au făcut pasul de a le recunoaște - rezultatele din teren, însă, vorbesc de la sine.
 
Un caz similar s-a întâmplat de curând în România. Fotbalistului spaniol Jefte Betancor i s-a făcut rău duminică în timpul meciului Sepsi - Farul, încă din prima repriză. Acesta s-a întins pe gazon, cerând intervenția medicilor și a fost transportat la spital. El a părăsit terenul pe picioare, dar a fost ulterior pus pe o targă și preluat de o ambulanță. În locul său, în minutul 39, a fost introdus Adrian Petre, potrivit DigiSport.ro