ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă un politician local PNL-ist moare subit la o vârstă la care nimeni nu s-ar fi așteptat: Dorina Șerbănescu, primărița comunei Adamclisi din județul Constanța, a murit VACCINATĂ luni la vârsta de 54 de ani, după ce fusese internată la sfârșitul săptămânii trecute în Spitalul Județean cu probleme de inimă. 

Ea postase sâmbătă pe Facebook un ultim mesaj, în care explica ce problemele de sănătate au adus-o la spital. Postarea nu pare una a unei persoane care se aștepta să decedeze.

„Dragii mei,
In urma cu doua zile inima mea mi-a facut probleme,dar este mai mult vina mea ,fumatul combinat cu stres, odihna mai putina.

Dar Dumnezeu a ales ca eu sa trec peste aceasta cumpana si sa ma simt bine. Nu pot sa descriu in cuvinte cat sprijin am primit din partea colegilor, prietenilor si intregului personal medical, incepand cu doamnele din Adamclisi, personalul celor 2 ambulante, medicilor si pers. medical din Spitalul Judetean, mii de multumiri!

Insa, alaturi de voi toti, familia mea a fost tot ce am avut si voi avea mai de pret. Au fost sprijinul meu necontenit si speranta mea de viata!

Eu ii multumesc din suflet Domnului pentru ca a avut grija de mine prin medici, familie, multumesc preotilor pentru rugaciuni, tuturor prietenilor.

Va doresc tuturor multa sanatate si va multumesc anticipat pentru gandurile bune pe care le aveti pentru mine.
Dumnezeu sa ne aibe in paza!”, a scris Dorina Șerbănescu pe Facebook.
 
Într-o postare din 20 aprilie, intitulată „VACCINARE ADAMCLISI” în care îndemna cetățenii comunei la vaccinarea Covid, Dorina Șerbănescu recunoștea că „Da! M-am vaccinat împreună cu toată familia”, „nu am avut reacții supărătoare” și „motivele de teamă ale oamenilor nu sunt justificate”.
 

Ulterior, pe 9 octombrie, primărița posta un anunț intitulat „VACCINARE CĂMIN CULTURAL ADAMCLISI”, în care le chema pe „toate persoanele care doresc să se vaccineze” și spunea că „vaccinul folosit este Pfizer și Johnson&Johnson”.
 
Pe 23 octombrie, liberala din Adamclisi făcea o postare cu manipulare emoțională, în care prezenta decesul de Covid al unui tată de familie în vârstă de 41 de ani, care nu fusese vaccinat, și îi întreba la final pe cetățeni dacă doresc echipă mobilă de vaccinare în comuna lor la sfârșit de săptămână. Pe la mijlocul postării, edilul și-a pierdut cumpătul și a început să dea o lecție de dirigenție scepticilor vaccinării Covid: „Oameni buni, trebuie sa intelegeti ca singurul mod de a scapa de pandemie este VACCINAREA ! Fiti intelegatori si nu mai ascultati pe cei care va spun ca vaccinul ne omoara ! NU !   Vaccinul ne ajuta sa luptam cu virusul ,ne ajuta sa nu facem forme severe ale bolii ,sa nu ajungem in faza in care plaminii nu mai functioneaza”. Păcat că și vaccinurile pe bază de ARN mesager au o mulțime de reacții adverse, printre care miocardita și pericardita, în stare să facă inima să nu mai funcționeze. Dar, în rest, poți avea o moarte mai ușoară în loc de o boală mai lungă, dar nu la fel de mortală.  


Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a transmis că este alături de familia greu incercată a regretatei colege și prietene, Dorina Cicilia Șerbănescu.

„Primar al comunei Adamclisi, profesor și inginer agronom, Dora a reușit să schimbe fața localității prin iubirea pentru comunitate, devotamentul si eforturile de multe ori supraomenești. Vestea trecerii ei la cele veșnice a căzut ca un trăsnet peste noi toți. Dora a fost în primul rând un om extraordinar și va rămâne în inimile tuturor celor ce au cunoscut-o. Condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis membrii PNL Constanța, potrivit Dobrogea TV.

Nici primarul liberal al municipiului Constanța nu s-a lăsat mai prejos:

„Doamna Dorina Șerbănescu, o colegă liberală, primar al comunei Adamclisi, a plecat către o lume mai dreaptă. Dumnezeu să o aibă în pază. Condoleanțe familiei”, a scris primarul Constanței, Vergil Chițac.
 
Dumnezeu să o ierte!