ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri, la Palatul Victoria, a fost chemată de urgență Salvarea după ce unui secretar de stat i s-a făcut rău, informează Național. Este vorba de Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist la Realitatea TV, B1 și Digi 24, ajuns acum secretar de stat PSD în Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

După ce a fost dus la spital, Cristian Vasilcoiu a anunțat că a fost depistat cu COVID. „Am puține amețeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peștele, dar nu mor”, a scris acesta pe contul său de Facebook.

Secretarul de stat a povestit prin ce momente a trecut, până să fie luat de salvare:

„Dragi prieteni și colegi,

Unii dintre voi știți deja, alții aflați acum: azi m-am "prelins” puțin în timpul ședinței de Guvern, apoi am avut un episod de "brake dance” fără să vreau. Îi mulțumesc lui Alexandru Rafila pentru reacția rapidă și pentru că a avut grijă de mine, până a ajuns ambulanța, care m-a dus la Matei Balș.

Da, medicii au depistat că am Covid și le mulțumesc pentru mobilizare. Am putine amețeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peștele, dar nu mor”, a scris Vasilcoiu, pe rețeaua de socializare.

Vasilcoiu: Sunt vaccinat, am mai avut Covid

Vasilcoiu a dezvăluit că e vaccinat și că a purtat mască. Din câte se poate vedea și pe imaginile surprinse la începutul reuniunii de Guvern de miercuri, la care a fost prezent, stând la masa de ședință chiar în stânga ministrului Rafila (foto guv.ro mai jos), Vasilcoiu a purtat mască sanitară, la fel ca și ceilalți membri ai echipei guvernamentale, mai informează Național.

Da, am purtat mască, dar îmi cer scuze față de colegii din minister, Guvern și partid și le mulțumesc pentru mesaje și susținere. Am anunțat pe toată lumea cu care m-am întâlnit recent.

Sunt vaccinat, am mai avut Covid, nu am trecut chiar ușor prin el, se pare că nici acum.
Ne vedem luni, că nu scapă nimeni de mine așa ușor!”,
a mai scris Cristian Vasilcoiu fără să ne explice cuim se face că a făcut din nou Covid dacă e și vaccinat și mascat.

După cum știți, Executivul a devenit Guvernul mascat al României, la ordinele lui Nicolae Ciucă, încă de la începutul săptămânii trecute și chiar ieri ministrul Sănătății ne explica cum trebuie să ne întoarcem la mască ca să ne ferim de Covid.

După ce l-a ridicat pe vaccinatul, mascatul și recovidatul său coleg de pe covoarele din Palatul Victoria nu credeți că ar merită să-l întrebăm:

Probleme, Gogule?

Citiți și Secretul și umbrele din sufletul lui Alexandru Polichinelle Pinocchio Rafila: Există dovezi științifice că vaccinul anti-Covid nu mai oprește transmiterea. Vom cumpăra altul, mai bun. Masca la loc, pe bot. DE CE NU TREBUIE SĂ-L LĂSĂM