ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Emma Burkey, o americancă de 18 ani, s-a îmbolnăvit grav în urma vaccinării cu serul COVID-19 de la Johnson & Johnson, fiind, în prezent, în scaun cu rotile, informează publicația Covid Vaccine Injuries.

Potrivit propriei relatări, Emma și-a dorit să se vaccineze pentru că lucra cu copii mici și „nu a vrut să-i pună în pericol”, astfel că, pe 20 martie 2021, i s-a administrat serul în doză unică de la Johnson & Johnson, pe care l-a ales gândind-se că o să fie mai „simplu” (între timp, cei care au ales „doza unică” de Janssen sunt puși în situația de a face injecții suplimentare cu ARN mesager și conștientizează cât de „simplu” au fost mințiți că vaccinarea se va opri doar la prima doză).

Imediat după vaccinare, Emma a manifestat o serie de reacții adverse, precum febră și vărsături, dar medicii au pretins că sunt normale, astfel că nu le-a dat prea multă atenție, ceea ce a dus la amânarea analizelor și la agravarea stării de sănătate.
 
Pe 2 aprilie, tânăra a avut o durere cumplită de cap, resimțind ca niște vibrații puternice. S-a pus în pat să se odihnească, dar a început să vomite peste tot. Mama ei, Kathy, a observat că vomitase cu sânge. A ajutat-o să meargă până la baie, unde a constatat că Emma nu își mai putea controla capul - i se întorcea într-o parte, privirea îi era fixată în gol și nu mai răspundea la conversație.
 
Kathy Burkey a crezut că fiica ei are convulsii și a chemat ambulanța, dar la spital s-a constatat că Emma trecea printr-un accident vascular cerebral (AVC). Doctorii încercau să o liniștească pe mamă spunându-i are „doar o sângerare mică”.
 
Dar Emma a povestit ulterior că i s-au făcut 3 intervenții chirurgicale pe creier și i s-a introdus un tub de hrănire. Ulterior i s-a spus că suferise 4 atacuri cerebrale succesive. 
 
Din fericire, acum începe să facă mici progrese, de care părinții ei se bucură nespus. 
 
Accesând link-ul de mai jos, puteți urmări un interviu cu Emma și părinții ei, acordat organizației America's Frontline Doctors:
 
 
În sursa citată, Covid Vaccine Injuries, găsiți și un interviu acordat de Emma televiziunii KTNV, precum și două filmulețe postate de ea pe contul de TikTok. 
 
 
VIDEO CU POVESTEA EI - AICI: