ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O asistentă de 55 de ani din Focșani a decedat de Covid deși era triplu vaccinată cu serurile experimentale Covid. Ediție de Vrancea anunță că plutonierul adjutant principal Mariana David (Mimi), asistentă la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Militar Focșani, a trecut la cele veșnice după ce s-a infectat cu virusul SARS-COV2.

În vârstă de 55 de ani, Mariana David era vaccinată anti-COVID cu ambele doze, iar în această toamnă și-a injectat și a treia doză (așa-numitul „booster”, adică al doilea rapel). 

„Din păcate, deși era vaccinată de trei ori, nu a reușit să treacă peste această boală. Era o femeie deosebită”, își amintește o altă asistentă, colegă de serviciu cu defuncta. Ea apare ca atare, vaccinată și decedată, și în informarea DSP din 18 noiembrie a.c..

Echipa Spitalului Militar din Focșani a publicat un mesaj de condoleanțe:

„Îngerii să vegheze drumul lin către Dumnezeu, dragei noastre colege Mimi. Plutonier adjutant principal Mariana David (Mimi) a plecat mult prea repede dintre noi și de lângă familie. Va trăi mereu în inimile noastre!

Nu te vom uita niciodată! Odihnește-te în pace!”, a transmis colectivul îndoliat.

Trupul neînsuflețit al asistentei din Focșani este depus la Biserica din Golești.
 
Dumnezeu să o odihnească în pace!