ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pagina DiedSuddenly, aduce în atenția cititorilor un nou set de cazuri dramatice legate de vaccinul COVID-19. Redăm mai jos, o parte dintre cazurile semnalate de aceștia. 
 
Terry Register, un instructor de fitness perfect sănătos a murit brusc, în somn, la vârsta de 49 de ani, în urmă cu două săptămâni. El lasă în urmă doi tineri adoptați.
 

2 săptămâni de la a doua doză de vaccin Pfizer și un tată, cândva sănătos, după ce a ajuns conectat la aparate a murit cu hemoragie craniană. Citiți mai jos mărturia sa:


Fostul jucător al echipei New York Mets, Matt Pobereyko, care a jucat cel mai recent în Mexic, a murit subit vineri în urma unui atac de cord. El avea 31 de ani. Vestea decesului lui Pobereyko a fost anunțată pentru prima dată de Hector Gomez, scrie și FoxNews.

„Sioux City Explorers anunță cu regret decesul aruncătorului Matt Pobereyko la 24 februarie 2023", a declarat echipa profesionistă din liga secundă din Iowa, unde Pobereyko a jucat între 2019 și 2022.

 Mexico's Caneros de Los Mochis pitcher Matt Pobereyko throws the ball during their Caribbean Series semifinal game against the Dominican Republic's Tigres de Licey at the Forum La Guaira stadium on Feb. 9, 2023.
 
Un bărbat a murit subit în timp ce conducea un tractor, după ce a suferit un infarct. Oamenii mor în văzul tuturor acum. VIDEO:
 
Un „anti-conspiraționist” a decedat subit după ce s-a lăudat cu vaccinul său vindecător și a ironizat în masă persoanele care aveau îndoieli despre securitatea acestuia. Pe 21 decembrie 2021, Michael Young scria: „Am primit în această dimineață a treia doză micro-cipată de otravă, dezumanizantă, contaminatoare de sânge care modifică ADN-ul, satanică, comunistă și de inspirație nazistă.(...) Îmi va părea rău când adevărul va ieși la iveală” Pe 9 februarie 2023 a aflat adevărul dar era prea târziu: l-a aflat murind.

 


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews