ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Brașov, Hotelul Aro Palace, are loc în acest moment o nouă Conferință din seria Românii vs Marea Resetare, organizată de ActiveNews și Starea de Libertate.

Ca și la Cluj, unde peste 200 de persoane au asaltat sala manifestării. unele fiind silite să asculte de pe holul Casei de Cultură a Studenților, și aici prezența prietenilor noștri din Brașov este foarte numeroasă.

Participă: Dr. Geanina Hagimă, Dr. Damian Baciu, Av. Florentin Țuca, Părintele Amfilofie Brânză, Prof. Florin Palas, activistul civic și medicul Mihai Tîrnoveanu de la Calea Neamului și filosoful și antrepenorul Pompiliu Diplan, cât și alți invitați-surpriză, între care dr. Carmen Oțelea, medic radiolog la spitalul de copii din Brașov.

Urmăriți transmisia VIDEO mai sus.

NOTĂ: În cazul în care nu aveți sunet pentru că Facebook a micșorat drastic timpul pentru a porni sonorul intrați direct pe filmări pentru a le urmări pe Facebook. Mulțumim!