ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 Caz șocant, VIDEO cu avertisment: un șofer de autobuz face un atac subit la volan:

Pagina DiedSuddenly ne pune din nou la dispoziție un șir de cazuri dramatice ce au la bază moartea subită a unor persoane tinere și vaccinate în cele mai multe dintre cazuri. Redăm o parte din ele mai jos:

Comunitatea fotbalistică sud-africană a fost în doliu, marți, în urma morții subite a starului  Siphamandla Mtolo. Clubul lui Mtolo a confirmat că acesta a murit brusc și tragic după ce s-a prăbușit în timpul unui antrenament în cursul zilei, potrivit News

PSL, între timp, a confirmat că un moment de reculegere va fi ținut la toate meciurile viitoare din Nedbank Cup și Diski Challenge din această săptămână.

Liga a declarat că este „profund întristată" de această veste, în timp ce omagii au sosit din toate colțurile fotbalului sud-african. Acesta avea doar 29 de ani. FOTO: Richards Bay captain Siphamandla Mtolo dies after collapsing in training
 

Un consilier al Consiliului Local din Tczew, a decedat subit. Cauza decesului nu a fost dezvăluită în acest moment, însă rețelele de socializare au preluat anunțul cu decesul acestuia. Dintre acestea, doar DiedSuddenly a reușit să găsească motivul:

 
După cum se poate vedea în fotografia alăturată, mândrul consilier a imortalizat momentul vaccinării, probabil pentru a-i încuraja și pe alții să-i urmeze gestul:
 
 
Polițiștii din Dundee au lansat o anchetă după ce au fost chemați sâmbătă dimineața, în jurul orei 5, la o casă din zona Dudhope Gardens din oraș.

Un membru al familiei a declarat pentru The Scottish Sun că Lennix Hughes, în vârstă de numai 16 ani, a fost transportată la spitalul Ninewells din Dundee, unde a fost declarată moartă la scurt timp după aceea, potrivit TheSun. 

„Suntem absolut distruși și nu ne putem imagina această viață fără ea alături de noi” a scris familia. FOTO:

Lennix Hughes: Heartbroken Dundee mum's tribute after death
 
O angajată din sistemul de sănătate britanic a decedat brusc. Amber Sugden s-a stins din viață la vârsta de 24 de ani în casa ei din Normanby, Teesside, săptămâna trecută, potrivit dailymail.
 
Ea a lucrat în timpul pandemiei ca secretară medicală la Spitalul Universitar St James Cook din Middlesbrough, unde personalul a spus că era iubită de colegi și pacienți. 

Mama lui Amber, Jo Thompson, a declarat: „Muncea din greu și îi plăcea să petreacă. Suntem în stare de șoc și nu ne vine să credem că a murit. Era frumoasă din fire și avea totul la punct.”

Ulterior, a lucrat timp de patru ani la Spitalul Universitar St. James Cook și a fost premiată pentru eforturile sale în timpul pandemiei. FOTO: