ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa internațională ne informează că decesele subite continuă să abunde în ultimele zile. Pe tot cuprinsul lumii, relatările poveștilor tragice nu contenesc să apară. 

New Delhi: Un videoclip din zona Piplani Katra din Varanasi în care un bărbat a suferit un atac de cord în timp ce dansa în timpul unei nunți și a murit pe loc a devenit viral pe rețelele de socializare. 
 
Într-un scurt videoclip postat pe Twitter, un bărbat poate fi văzut căzând pe podea în timp ce dansează cu rudele sale. În timpul anchetei, s-a aflat că Manoj Vishwakarma (40 de ani) a mers la Piplani Katra Augharnath Takiya, secția de poliție Chetganj, pe 25 noiembrie, pentru a participa la ceremonia de nuntă, potrivit news.
 
VIDEO:
Actrița RUSĂ Natalia Steșenko a murit subit după ce și-a pierdut cunoștința în apartamentul ei, potrivit informațiilor apărute marți, 29 noiembrie și publicate de euroweeklynews.
 

Actrița rusă a murit subit luni, 28 noiembrie, în apartamentul ei de pe malul Rostovskaia și, în mod sfâșietor, fiul în vârstă de 10 ani al Nataliei Steshenko, care era o vedetă proeminentă a Teatrului Luna din capitala Rusiei, Moscova, a fost cel care a cerut ajutor după ce și-a descoperit mama prăbușită în fotoliu.

Potrivit unor informații venite din Rusia, actrița în vârstă de 37 de ani, și-a pierdut brusc cunoștința în timp ce se afla în apartamentul ei.

Fiul ei cel mic a alergat la vecinii săi pentru a le cere să cheme o ambulanță.

Postul de știri rusesc StarHit a relatat că Natalia a suferit o explozie a unui vas de sânge în urma unui cheag de sânge, ceea ce a dus la moartea ei inevitabilă.

Când paramedicii au ajuns la domiciliu, nu au putut să salveze viața tinerei, iar aceasta a fost declarată moartă la fața locului.

Natalia Steshenko, care era căsătorită cu fostul deputat al Dumei de Stat a Rusiei, milionarul Vladimir Semago, juca pe scena Teatrului Luna din 2006.

Ultima dată când a apărut pe scenă a fost pe 24 septembrie.

Teatrul Luna a adus un omagiu prin intermediul unui comunicat, care sună astfel „Din păcate, există o astfel de nenorocire. A decedat subit. Se știe că i s-a făcut rău și a fost chemată o ambulanță.

„Aceasta este singura informație pe care o știm până acum, suntem șocați".

Natalia Steshenko, care a interpretat rolul unei fete pe nume Larisa în serialul polițist "Inspector Cooper", urma să își sărbătorească cea de-a 38-a aniversare pe 3 decembrie.

Natalia Steshenko s-a născut în Kazahstan și a câștigat titlul de Miss Kazahstan în 2000.

Vestea morții subite a actriței vine după ce actorul rus Andrey Stoyanov a murit și el la începutul acestei luni în urma unui stop cardiac.
 
Frank Joseph Tartaglia, un regizor aclamat recent la Philadelphia, a murit subit la 45 de ani, potrivit inquirer.
 
 Frank Tartaglia Obituary, Philadelphia Pennsylvania, Frank Tartaglia has died - Death - obituaries press
 
Împreună, frații Tartaglia au creat un refugiu glorios pentru muzicienii, artiștii și visătorii din sudul Philadelphiei, adăpostit printre vitrinele magazinelor și tarabelor de alimente de pe Ninth Street, în clubul Connie's Ric Rac.

De Ziua Recunoștinței, la doar câteva săptămâni după ce primul său film important a fost capul de afiș al Festivalului din Philadelphia și a primit recenzii pozitive, Frank Tartaglia a murit brusc în somn în casa familiei sale din South Philadelphia. Avea 45 de ani. Familia a declarat că nu cunoaște încă cauza morții. Membrii familiei s-au declarat șocați - și au spus că era sănătos și încântat de succesul filmului său.
 
Omagiile au inundat rețelele de socializare după ce un alt membru al unei echipei de baseball irlaneze a murit subit, așa cum a relatat marți, 29 noiembrie, euroweeklynews.
 
 
La sfârșitul săptămânii, Clubul Kiladangan situat în County Tipperary, Irlanda, l-a pierdut pe Paddy Coen Jr, de 35 de ani, după cum a anunțat acesta pe Twitter: "Paddy Coen Junior (1987-2022). La un moment dat vom pune în cuvinte ce a însemnat Paddy Coen pentru noi - în acest moment suntem doar incapabili.”
 
„Condoleanțe părinților Paddy Snr și Marie, fratelui David, surorilor Karen și Deirdre, partenerei Shelly, familiei extinse și cercului său larg de prieteni.”, a mai adăgat Clubul.
 
Tânărul Joel Matthew Addyman, care a lucrat la The Fox and Roman din Dringhouses, lângă York, Marea Britanie, a murit la spitalul din York pe 23 noiembrie după un atac subit, potrivit  yorkshirepost.
 Joel Addyman, 20 (photo courtesy of The Fox and Roman, York)
 
Restaurantul The Fox and Roman a postat pe Facebook: „Din păcate, miercuri, ne-am pierdut în mod neașteptat prietenul și colegul nostru drag, Joel Addyman.

Deși suntem cu toții loviți de durere în acest moment, suntem extrem de recunoscători pentru timpul pe care l-am avut cu el. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia sa în aceste momente.”
 Noel Duggan Dies: Founding Member of Irish Folk Group Clannad Was 73 – Deadline
 
Noel Duggan, vedeta Clannad, se pregătea pentru concertul de adio al trupei din Dublin, informează azi publicația  donegaldaily.

Din păcate, Noel a murit subit după ce a suferit un atac de cord în timp ce lua masa în Loughanure.

Legendarul grup trebuia să cânte luna viitoare la Arena din Dublin, dar ultimul concert din Irlanda va avea loc acum pe 18 februarie.

„Am vorbit cu Noel cu două săptămâni înainte de a muri și abia aștepta să cânte la 3Arena", a declarat Moya pentru Sunday World.
 
„Spunea: „O să mă pun în formă acum pentru Arena după ce se termină Halloween". Era foarte nerăbdător".

„Noel a fost pur și simplu fenomenal, a cântat de nu se mai putea abține", spune Pól Brennan.
 
Detectivii investighează un incident în care un ofițer de poliție a murit subit la un post de poliție din Mirangine, Kenya, potrivit the star.
 Crime Scene
 
Cadavrul agentului de poliție Arvin Nzole a fost găsit marți, întins pe un pat în interiorul casei sale.

Incidentul a fost raportat la același post de poliție la care era atașat decedatul, marți, la ora 6.30 dimineața.

Poliția a declarat că trupul a fost descoperit de colegii defunctului.

Un omagiu a fost adus proprietarei unui salon de coafură foarte iubite din Hawick, după moartea ei subită la vârsta de 61 de ani, informează thesouth.
 Hawick hairdresser Pearl Dalgliesh.

Pearl Dalgliesh a petrecut mai mult de patru decenii lucrând în oraș, cea mai mare parte la salonul ei, Pearl's Hairdressers de pe strada O'Connell, care s-a închis la începutul acestui an.

Ea s-a bucurat de o relație caldă cu toți clienții săi și era cunoscută pentru simțul umorului "răutăcios" și pentru bucuria de a trăi.

Înalta considerație în care este ținută a fost demonstrată de omagiile elogioase la adresa ei postate pe site-urile de socializare.

Fiul ei, Chris, a declarat că familia a fost copleșită de mesajele primite de la moartea ei, vineri, 25 noiembrie.

El a spus: „A muncit din greu pentru a menține afacerea în funcțiune și a apreciat fiecare dintre clienții ei, vechi și noi. „A trăit fiecare zi ca și cum ar fi fost ultima și putea să lumineze o cameră cu zâmbetul ei."