ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


O femeie anonimă, aflată într-un vagon de metrou din New York, a fost filmată în timp ce rupea reclame care promovează stilul de viață LGBTQ, promiscuitatea și avortul. Inițiativa femeii a atras atât aplauze, cât și critici pe rețelele de socializare, scrie En Volve.

O înregistrare video a incidentului, începe cu femeia care rupe o reclamă provocatoare pentru aplicația de întâlniri OKCupid. "Toate astea sunt scârboase, toate astea sunt scârboase", le-a spus ea celorlalți pasageri. "Nu știu, ca niște copii să se uite la așa ceva, este în regulă?".

Un alt pasager care filma scandalul a răspuns: "Nu, nu este, este greșit", în timp ce femeia a adăugat: "Este propagandă. Afectează următoarea generație. Nu știu de ce, de exemplu, nimeni nu vede asta. Este dezgustător".

Femeia a reluat apoi să rupă reclamele, dintre care cele mai multe erau pentru populara platformă digitală de întâlniri. Multe dintre reclame erau explicite sau sugestive din punct de vedere sexual, cum ar fi una care promova aplicația folosind o imagine a două guri cu o singură limbă care le lega. O altă reclamă vizează "fiecare pansexual", în timp ce o alta se referă la "fiecare non-monogamist", însoțită de o imagine cu un grup de persoane care se sărută pe o bancă. VIDEO:
 
 
În videoclipul viral, femeia care deconspiră reclama susține că mesajele sunt o formă de inginerie socială. "Încearcă să ne dezbine și să ne cucerească. Guvernul este împotriva noastră, iar voi nu vedeți acest lucru", a spus ea.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews