ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Familia unei italience care a murit la câteva săptămâni după injectarea cu serul experimental produs de AstraZeneca s-a adresat instanței de judecată pentru a face lumină în cazul morții premature a profesoarei de muzică, potrivit Sky News.

Procesul este intentat după ce Augustei Turiaco, în vârstă de 55 de ani, din Messina, Sicilia, i s-a înrăutățit starea de sănătatea, culminând cu decesul, în zilele imediat următoare datei de 11 martie 2021, când a fost injectată cu serul experimental Covid.

Profesoara de muzică s-a vaccinat deoarece lucra cu tinerii (obligată, oare, de direcțiunea școlii? Cunoaștem faptul că Italia a obligat personalul medical să se vaccineze în totalitate. - n.r.) și a semnalat acest lucru pe Facebook, schimbându-și fotografia de profil cu o ramă în care scria în italiană „#FĂCUT vaccinul anti-Covid 19”.

Deși s-a simțit rău în zilele următoare, ea s-a întors la serviciu, iar două zile mai târziu a postat o fotografie cu mesajul „Va fi bine” pentru a-și liniști prietenii îngrijorați.

Din păcate, n-a fost să fie așa!