ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noi decese subite în lanț au fost anunțate în ultimele zile de presa internațională. Mai jos, câteva exemple:
 
SPANIA: Trei participanți au suferit atacuri de cord și alți 125 au avut nevoie de asistență medicală în urma semimaratonului Behobia-San Sebastián de săptămâna trecută. Potrivit thegatewaypundit 33 de alergători ar fi avut nevoie de spitalizare.
 
FOTO:
 

Semimaratonul Behobia-San Sebastian, o cursă istorică de alergare de 15 mile organizată în Țara Bascilor din Spania, are loc în fiecare an în luna noiembrie. La ediția din acest an, la eveniment au participat 30.000 de alergători și pasionați de alergare.
 
„Într-o probă care a avut 30.000 de participanți, au fost înregistrate 3 cazuri de infarct și 125 de îngrijiri medicale, aproape toate din cauza valurilor de căldură, a temperaturii neobișnuite de 26 de grade (! - nota.red) care s-a înregistrat în timpul cursei", susține publicației locale El Español.

În mod tragic, doi alergători, Mzamo Mthembu (31 de ani) și Phakamile Ntshiza (37 de ani), și-au pierdut viața.
 
Un prezentator din Coreea se prăbușește în timpul transmisiunii în direct.
 
„Observați cum se întoarce să se uite în jur înainte de a se prăbuși, ca și cum ar fi putut auzi sau vedea ceva din spate, așa cum am văzut și în alte videoclipuri.”, scrie autoarea postării VIDEO de pe Twitter:
Jake Flint, un cântăreț și compozitor de muzică country Red Dirt originar din Oklahoma, a murit subit, după nunta sa, potrivit mai multor postări pe rețelele de socializare, informează tasteofcountry. FOTO:
Red Dirt Country Artist Jake Flint Has Died
 
Managerul lui Flint, Brenda Cline, a împărtășit un omagiu emoționant adus regretatului cântăreț pe Facebook duminică (27 noiembrie), descriindu-l ca fiind "cel mai amuzant, mai hilar, mai muncitor și mai dedicat artist cu care am lucrat vreodată în cariera mea".

Ea a dezvăluit, de asemenea, că moartea lui Flint a survenit la doar câteva ore după nunta sa, care a avut loc sâmbătă (26 noiembrie), potrivit paginii sale de Facebook.

„Jake are un milion de prieteni și nu sunt sigură cum vor face față cu toții acestei pierderi tragice. Avem nevoie de rugăciuni - totul este atât de suprarealist", adaugă Cline. „Vă rog să vă rugați pentru noua lui soție Brenda, pentru prețioasa mamă a lui Jake, pentru sora lui și pentru restul familiei și prietenilor săi".

Noua soție a lui Flint, Brenda Wilson, a postat imagini video din ziua nunții cuplului, legând postarea cu o simplă legendă: „Nu înțeleg"...
 
Patronul unei companii de construcții din Australia de Sud, care este implicată în prezent în proiecte de milioane de dolari în acest stat, a murit subit, lăsând familia sa devastată, informează news.com. FOTO:
 He is survived by his daughters Josie and Emilee, his son, Oliver and wife Susan. Picture: Facebook
 
John Indrizzi era directorul general al Exclusive Linings și va fi amintit ca un „om uimitor" care avea o „inimă de aur".

Lucra pentru companie de 12 ani și supraveghea proiectele curente, inclusiv proiectul turnului de birouri de 450 de milioane de dolari din centrul orașului Adelaide și modernizarea Aeroportului Adelaide în valoare de 165 de milioane de dolari, inclusiv salonul Virgin.

Fiica sa, Josie Indrizzi, a postat pe Facebook că familia a fost "devastată" de moartea sa bruscă și „tragică".

„A fost iubit de atât de mulți și îi va lipsi mai mult decât va ști el vreodată", a spus ea.
„Ca familie, ne vom agăța strâns de momentele bune și le vom păstra în siguranță în inimile noastre".

Postarea a atras mai mult de 200 de comentarii, mulți dintre ei dezvăluind că au fost „șocați" de vestea „sfâșietoare".

Domnul Indrizzi, care avea 46 de ani, a fost amintit cu drag de cei de pe Facebook.

„John cu siguranță a încăput două vieți într-una! O mulțime de amintiri frumoase", a scris o femeie.

Dl Indrizzi este supraviețuit de fiicele sale Josie și Emilee, de fiul său, Oliver și de soția sa Susan.
 
Un tânăr din Glasgow, care a murit subit săptămâna trecută, a primit un omagiu din inimă, informează dailyrecord. FOTO:
 
 Martin McIntosh tragically died at the age of 28

Martin McIntosh s-a stins din viață joi, 24 noiembrie, lăsându-și prietenii și familia cu inima frântă. Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost descris ca fiind un "om frumos" și o "legendă" de către cei care au rămas îndurerați.

În urma decesului său prematur, a cărui cauză nu este încă cunoscută, a fost creată o pagină de strângere de fonduri pentru a ajuta familia lui Martin să acopere costurile funerare, relatează GlasgowLive.

Iar în cele trei zile de când a fost creată pagina de strângere de fonduri, vineri, 25 noiembrie, au fost strânse peste 6.000 de lire sterline din ținta inițială de 5.000 de lire sterline, oamenii fiind dornici să își împărtășească online amintirile despre persoana iubită.

O persoană a scris: „Ce legendă adevărată un băiat care a luminat orice cameră și i-a făcut pe toți să râdă până când ne vom întâlni din nou. Odihnește-te în pace".

Un altul a adăugat: "Un zâmbet care ar fi luminat o cameră întreagă și unul dintre cei mai drăguți băieți pe care i-am întâlnit vreodată."

Un prieten a postat: "Atât de trist să aud, întotdeauna aducea vibrații bune și energie în orice cameră. RIP omul meu".

Un altul a spus: "Ai fost o insulă unică într-o mare de fad, ne va lipsi gluma noastră "Ed", gânduri pentru familia ta."
Eric Fleishman, un celebru antrenor cunoscut sub numele de Eric The Trainer, a murit la vârsta de 53 de ani, a fost confirmat. 

Personalitatea din domeniul fitness-ului a decedat în mod neașteptat în locuința sa din Glendale, California, joi dimineață, relatează dailymail. FOTO:
 
Picture of health: Eric is seen above flexing his muscles on May 24, 2020 in Los Angeles

„Avem inima frântă să împărtășim faptul că Eric Phillip Fleishman a decedat în mod neașteptat în dimineața zilei de 24 noiembrie 2022”  se arată într-o declarație de pe contul său oficial de Instagram.
 
Soția sa Alysia, fiul, părinții și prietenii apropiați/familia sunt profund întristați de acest eveniment. „Eric a influențat multe vieți în bine. A fost un far de lumină, speranță și iubire.”
 
PITTSBURGH - Un paramedic pompier a murit după ce a făcut stop cardiac în timp ce conducea o ambulanță, relatează wpxi. Nick Theofilis, în vârstă de 23 de ani, conducea o ambulanță din Penn Hills când a intrat în stop cardiac duminică seara. FOTO:
 
 
Supervizorul Penn Hills EMS, Diane Fitzhenry, a declarat pentru Channel 11 că Theofilis era, de asemenea, pompier voluntar.

„Acest incident tragic subliniază pericolele cu care se confruntă primii respondenți în fiecare zi la locul de muncă. Niciun apel nu este un apel obișnuit, iar paramedicii, polițiștii și pompierii pun viețile străinilor înaintea propriei vieți, în timp ce își servesc concetățenii fără să pună întrebări sau să ezite. Pittsburgh Public Safety sprijină Penn Hills EMS în aceste momente extrem de dificile", a declarat Lee Schmidt, directorul Public Safety.

Primii respondenți au fost chemați la intersecția dintre Fifth Avenue și Morewood Avenue din Shadyside, duminică, cu puțin înainte de ora 23.00, pentru un accident în care a fost implicată o ambulanță.

Theofilis a fost trimis la spital în stare gravă. El a murit în urma rănilor suferite, potrivit unui comunicat al oficialilor din Penn Hills.

Un bărbat care se afla pe scaunul pasagerului din ambulanță a suferit un traumatism cranian și o posibilă comoție cerebrală. El a fost transportat la spital în stare stabilă.

„În calitate de șef al Pittsburgh EMS, acest lucru lovește greu. Pierderea unuia dintre frații sau surorile noastre în domeniul serviciilor medicale de urgență este o pierdere pentru noi toți. Biroul Pittsburgh EMS simte acest lucru profund. Ni se reamintește zilnic de fragilitatea vieții și această tragedie nu face excepție. Suntem alături de Penn Hills EMS și oferim sincere condoleanțe și sprijin continuu în timp ce departamentul își plânge unul dintre ai săi", a declarat șeful Pittsburgh EMS, Ronald Romano.