ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a sosit la DNA pentru audieri. Epoch Times România a surprins live momentul sosirii fostului lider PSD la audieri. A început un scandal între susținătorii lui Dragnea și Ceaușescu Marian, alături de Mălin Bot, care a împărțit pumni cu unul dintre cetățenii prezenți la DNA.

Anunțul audierii lui Dragnea a fost făcut public de Codrin Ștefănescu, fostul său coleg de la PSD:

”Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, in mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el! Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, in formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se intâmplā!”
 
ACTUALIZARE: La ieșire din sediul DNA, Liviu Dragnea a fost întrebat: "Cu atâtea sechestre, mai aveți din ce să trăiți?",
 
"Da, sigur, din salariu", a răspuns Dragnea, care a reușit cu greu să își facă loc printre susținătorii și contestatarii săi, aflați lângă sediul DNA, relatează Agerpres.
 
Motivul pentru care fostul lider PSD s-a prezentat la sediul Direcției Naționale Anticorupție, se datorează prelungirii sechestrului în dosarul Tel Drum, în care are calitatea de inculpat, confirmă Știri pe surse.
 
Foto/Video: Epoch Times România