ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În SUA, Deep State, prin Partidul Democrat pe care-l controlează aproape integral, încearcă să preia absolut toată puterea, prin forță: epurări, închisoare, marginalizare. 
 
Platforma socială Parler încă este închisă, întrucât nu o puteau controla. Iar globaliștii au propensiuni absolutiste. 
 
Despre epurările "trumpiștilor" (a se citi "conservatorilor") din universitățile americane, s-a vorbit. Acum sunt marginalizați cei din presă, politică șamd. Iar principala preocupare ca să-și pună planul în aplicare este interzicerea armelor cetățenilor, un drept înscris în Constituție. Ei știu că au câștigat alegerile prin fraudă și le este frică de propriul popor.
 
 
Între timp, mascarada covid continuă. Întrucât pseudo-vaccinul și masca și-au dovedit ineficiența, propunerea "experților" fauciști este de a tripla rapelul la vaccin și cer sclavilor să-și pună două (2) măști. 
 
La noi, rezolvarea problemei este prin incinerare. Astăzi a murit al 15-lea pacient care a suferit arsuri în salonul de la M. Balș. 
 
 
Voiculescu #rezistă. 
 
Revenind la administrația Biden, principala ei preocupare este revenirea la acel statu quo ante-Trump, în care LGBT-ul stăpânea societatea. Transgenderii au fost acceptați din nou în Armată și în competițiile sportive, iar pe plan extern diplomatic se urmărește promovarea homosexualității și transgenderismului ca "element central al politicii externe a SUA"! 
 
Documentul semnat săptămâna trecută de marioneta senilă îndeamnă „toate departamentele și agențiile guvernamentale americane angajate în străinătate pentru a se asigura că diplomația SUA și asistența externă promovează și protejează drepturile omului persoanelor lesbiene, gay, bisexuale, transgender, queer și intersexuale din întreaga lume”.
 
Tot pe aceeași linie, liderii de opinie sau cei religioși care vor apăra familia naturală, vor fi vânați și nu li se va mai permite accesul pe teritoriul american, conform unor liste negre, întocmai ca în cazul infractorilor periculoși, baronilor drogurilor sau extremiștilor ISIS. 
 
Asta în timp ce pașapoartele pentru vaccinați vor deveni obligatorii, acceptabilitatea fiind testată momentan în state mărunte ca pondere mondială. 
 
Marea Resetare este în curs. Pas cu pas spre viitorul luminos...