ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesorul italian dr. Stefano Montanari încearcă să explice ce ar sta în spatele magnetismului manifestat de persoanele vaccinate - ne amintim cum, în zona injecției, s-a constatat că se lipesc magneții de corpul unora dintre vaccinații cu serurile Covid. Potrivit lui, o cauză ar putea fi proteinele magnetizabile, care pot fi introduse în vaccinuri fără a fi detectabile ulterior. 

Într-o emisiune de la Canale Italia, cu mai mulți experți în studio, profesorul specialist în nanopatologie afirmă că proteinele magnetizabile, create în laborator, pot fi introduse în orice produs farmaceutic. Ele nu sunt detectabile cu microscopul electronic. Deși metalul se poate vedea la microscop, proteinele magnetizate sunt invizibile.
 
Alături de dr. Stefano Montanari (nanopatolog) s-au mai aflat dr. Mariano Amici (doctor), dr. Antonietta Gatti (fost membru al Comitetului științific național al Ministerului Apărării, consultant al Comisiei guvernamentale privind uraniul sărăcit și bolile conexe, coordonator de proiecte europene și cercetare italiană), dr. Silvana De Mari (chirurg și scriitor) și av. Corrado Ruini (cofondator al Academiei de Sănătate Gratuită).  

Dr. Stefano Montanari dă trei motive pentru care astfel de proteine magnetizabile ar fi introduse în vaccinuri:
1. Detectarea lor prin mijloace externe poate atesta mai fidel decât un certificat falsificabil dacă cineva s-a vaccinat sau nu;
2. Cei injectați cu proteine magnetizabile devin „o antenă” ce poate primi sau transmite semnale electromagnetice, astfel încât există posibilitatea „citirii” din afară a multor informații biometrice despre corpul lor;
3. În al treilea rând, corpul injectat cu proteine magnetizabile devine un receptor care, primind anumite semnale, ar putea fi „telecomandat”, a explicat doctorul nanopatolog într-o emisiune din care reproducem extrasul principal aici.
 
„Astfel de experimente noi făceam în urmă cu 50 de ani pe creiere de maimuțe, ca să inducem furia - fenomenul sham rage”, afirmă profesorul italian.
 
Astăzi, Elon Musk a anunțat deja că a implantat cipuri în creierele unor maimuțe iar Klaus Schawb de la Forumul Economic Mondial prevestește implantarea cipurilor în creierul uman. Cu siguranță cei doi din urmă nu pot fi acuzați că răspândesc „Teorii ale Conspirației” având în vedere că ei sunt practicieni.
 
VIDEO VIRAL preluat și de ActiveNews, cu traducere în limba română, pentru care mulțumim:

Dr. Stefano Montanari, bolognez prin naștere (1949), modenez prin adopție, absolvent de farmacie în 1972 cu o teză în microchimie, a fost implicat în cercetarea aplicată în domeniul medicinei încă din timpul facultății. Este autorul mai multor brevete în domeniul chirurgiei cardiace, al chirurgiei vasculare și al pneumologiei, precum și proiectant de sisteme și echipamente electrofiziologice. A desfășurat activități de consultanță științifică pentru diverse companii, conducând, printre altele, un proiect de dezvoltare a unei valve cardiace biologice, potrivit Free Health Academy.

Din 1979, a colaborat cu soția sa Antonietta Gatti în numeroase proiecte de cercetare privind biomaterialele.

Din 2004, este directorul științific al laboratorului Nanodiagnostics din Modena, unde desfășoară activități de cercetare și oferă consultanță la nivel înalt în domeniul nanopatologiilor.

Este lector la mai multe cursuri de masterat naționale și internaționale și autor a numeroase publicații științifice.

De ani de zile, a lucrat intensiv la diseminarea științifică în domeniul nanopatologiilor, în special în ceea ce privește sursele de poluare cu praf ultrafin.

Autor de articole științifice privind tehnica de filtrare pentru vena cavă și tehnicile de prevenire a tromboembolismului pulmonar.

Inventator al unui filtru extractibil pentru vena cavă, al unei valve cardiace protetice, al unui sistem de drenaj pleural, al unui echipament pentru electrofiziologie și stimulare cardiacă transesofagiană și transvenoasă, al unor catetere pentru electrofiziologie transesofagiană, al unui sistem de măsurare a debitului urinar orar, al unei pungi de urină cu un sistem de prevenire a infecțiilor retrograde, potrivit biografiei de pe pagina web personală.

Autor a numeroase articole științifice privind nanopatologiile și coautor al unei cărți publicate în SUA ("Handbook of Nanostructured Biomaterials and Their Applications in Nanobiotechnology", editată de H.S. Nalwa, publicată de American Scientific Publishers).