ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce duminica trecută a primit din partea Arhiepiscopului Tomisului Crucea „Sf. Ap. Andrei” și promisiunea de a fi invitat în mai multe locuri să predice cuvântul Evangheliei, părintele Sofian Costea va susține în această duminică, la ora 18, o primă conferință moderată de ASCOR la Capela Seminarului Teologic din Constanța, care va fi transmisă live și pe Facebook pentru creștinii din țară, dornici să o audieze.

„Asociația Studenților Creștini-Ortodocși Români filiala Constanța (A.S.C.O.R. Constanța) vă invită duminică, 13 februarie 2021 de la ora 18:00, la prima conferință din proiectul duhovnicesc 'Urcuș spre înviere', cu tema "VIRTUTEA SMERENIEI - CERUL MÂNTUIRII NOASTRE" susținută de Pr. Dr. Sofian Costea, la Capela Seminarului Teologic din Constanța - Bd. Tomis nr. 153. Conferința va fi transmisă în direct și pe paginile de Facebook ale Arhiepiscopiei Tomisului și ASCOR Constanța.
Vă așteptăm!”, a transmis ASCOR Constanța pe pagina de Facebook a evenimentului.