La Galați sunt chemați la vaccinare și morții. Motivul pentru care a fost programat un bărbat decedat în 1998 

O femeie din Galați, vaccinată cu ambele doze încă din februarie, a primit mai multe mesaje și telefoane de la centre de vaccinare din județ prin care era invitată să se vaccineze. Mai mult,  l-au invitat la „imunizare” și pe soțul femeii, numai că acesta din urmă era decedat din 1998, transmite fanatik.ro.

Femeia i-a întrebat pe cei care au sunat-o despre ce vaccin este vorba și le-a explicat că este vaccinată cu ambele doze încă din luna februarie.

„Am primit trei sms-uri din partea platformei RoVaccinare: Nu uitați de programarea din data de 2 aprilie la centrul de la spitalul municipal Tecuci.

Eu în realitate am fost vaccinată pe 23 ianuarie și pe 13 februarie rapel la un centru din Galați. Deci ce treabă avea în martie și aprilie să mă cheme din nou?

M-au sunat să-mi spună că sunt programată la vaccin. Zic, despre ce vaccinare este vorba? Păi, împotriva COVID. Doamnă, nu vă supărați, eu am făcut vaccinul”, a povestit Dorina Necula, citată de Antena 3.

Reprezentanții centrelor de vaccinare l-au invitat la vaccinare și pe soțul femeii. Numai că acesta a decedat în urmă cu mai bine de două decenii.

Probabil, este vorba despre soțul dumneavoastră, îmi spune. Păi soțul meu e mort de 20 de ani. A doua oară m-a sunat din nou să–mi spună același lucru: să meargă soțul la vaccin.

Doamnă, nu sună deloc în regulă. I-am explicat din nou că soțul a murit în 1998. După care a închis”, a mai spus gălățeanca, preluată de cele două surse citate.